Pass

TEGV Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi, kurumda çalışacak gönüllü arıyor. ‘Gönüllü ol, çocukların kahramanı ol’ sloganıyla birimden yapılan açıklamada şöyle denildi; “Gönüllülük, bireyin özgür iradesiyle ,maddiyata dayanmayan bir motivasyon ile ailesi ya da yakın çevresi dışındaki bireylerin ve/veya diğer canlıların yararına yönelik gerçekleştirdiği faaliyetlerdir.

Eğitim Gönüllüleri'nde bütün etkinlikler gönüllülerin desteği ile hayata geçiriliyor. Ülkemiz çocuklarının birbirlerinden ayırt edilmeksizin umutlarını gerçekleştirme hakkına inanan gönüllülerimiz emeklerini, zamanlarını, bilgi ve deneyimlerini sosyal sorumluluk bilinciyle çocuklarımıza aktararak, yarının aydınlık insanlarının oluşmasına en büyük katkıyı sağlıyorlar.

Gönüllülerimiz yalnızca çocuklarımızın eğitimlerine destek olmakla kalmıyor, aynı zamanda toplumsal duyarlılığın artmasına ve sivil toplum kuruluşları olgusunun hayatiyet kazanmasına da katkıda bulunuyorlar.

Tümüyle gönüllü desteği ile yürütülen eğitim faaliyetlerimiz sadece çocuklarımıza değil bizzat gönüllülerimize de çok şey kazandırıyor: Gönüllülerimiz yaşadıkları topluma yarar sağlayacak projeler içinde yer alarak sosyal sorumluluklarını yerine getirme fırsatı bulurken bir yandan da mesleki gelişimleri konusunda kendilerine de fayda sağlıyorlar.

Eğitim Gönüllüleri'nde gönüllü olmak için; 18 yaşını bitirmiş olmak, En az lise mezunu olmak, Vakfın amaç, vizyon ve misyonunu benimsemek ve Vakfın belirlediği etkinlik ve fonksiyonlara somut katkıda bulunabilecek eğitim, meslek ve kişilik özelliklerine sahip olmak gerekiyor.

Sizde gönüllü olmak ve çocukların hayatına dokunmak istiyorsanız www.tegv.org/gonulluolun internet adresinden ya da etkinlik noktamıza gelerek gönüllü başvurusunda bulunabilirsiniz”.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2414
14.09.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın