Pass

Türk Hava Kurumu Çaycuma Şube Başkanı Şükrü Güner faaliyetleri hakkında bilgi vererek Kurban bayramında rekor düzeyinde deri toplayıp görevine yeni seçilmiş olmasına rağmen büyük başarı elde ettiklerini belirtti.

Güner; “Türkiye Cumhuriyetinin en köklü kuruluşlarından biri olan Türk Hava Kurumu’nun Çaycuma Şube Başkanı olarak görev yapmaktan onur ve gurur duyuyorum. 92 yıldır milleten aldığı destekle milletimize hizmet ederken, orman yangınlarını söndüren, hava ambulansı görevini yürüten ve geleceğimiz olan gençlere ücretsiz havacılık eğitimini veren Türk Hava Kurumu’nun Çaycuma Şubesine 22.04.2017 tarihinde başkan seçildim. Şube Yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte ilk ziyaretimiz THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan ve Genel Merkezdeki yönetici arkadaşlarla tanışmak amacı ile yapıldı. Daha sonra sırasıyla Fahri Başkanımız olan İlçe Kaymakamımız Serkan Keçeli, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Özdemir ve İlçe Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı ziyaret edilmiştir. Ziyaretlerimizin amacı Türk Hava Kurumu’nun ücretsiz havacılık eğitimleri başta olmak üzere yapmış olduğu diğer faaliyetlerinin neler olduğunu anlatmaktı. Bununla da yetinmeyip ilçemizde bulunan okullarımıza, sivil toplum örgütlerine ve muhtarlarımıza da faaliyetlerimizin neler olduğu anlatılmıştır. Faaliyetlerimiz sonrasında yönetim olarak yeni olmamıza rağmen başarılı bir fitre dönemi geçirdik. Bu başarının kurban bayramında da devam etmesi ve faaliyetlerimizin yerinde görülmesi için havacılık eğitim merkezlerimizden biri olan İnönü Eğitim merkezine Çaycuma’daki muhtarlarımızla birlikte ziyaret amacıyla gezi düzenledik. Bu geziye maalesef 15 muhtarımız katıldı. Ziyaretimizde eğitim merkezinde muhtarlarımızdan isteyenlere planör ve yelken kanatta uçuş yaptırıldı, uçuş sonrası da brifing verildi. Daha sonra bir önceki Çaycuma Kaymakamımız Hasan Yaman Beyefendi ile İnönü Kaymakamımız Hasan Hüseyin Uzan bizlere ziyarette bulundular. Ardından kendileri sabah kahvaltısında bir araya geldik.

“KURBAN BAYRAMINDA HEDEFİMİZE ULAŞTIK”

İlçemiz nüfusuna göre sayı olarak Kurban Bayramında da başarılı bir deri toplama faaliyeti gerçekleştirdik. Bu başarıyla birlikte fitre ve deriden sonra İlçe olarak Çaycuma’mızı Türk Hava Kurumu Genel Merkezi nezdinde diğer şubeler içerisinde ciddi bir yere taşıdığımıza inanıyoruz. Bu başarımızda bizleri yalnız bırakmayan Fahri Başkanımız, Kaymakamımız Serkan Keçeli, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, okul müdürlerimiz, İlçe Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı, Filyos Belediye Başkanımız Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanımız M. Zerrin Güneş, Karapınar Belediye Başkanımız Ahmet AYdın, Perşembe Belediye Başkanımız İsmail İnam, Nebioğlu Belediye Başkanımız Ertan Aydoğan, Gıda tarım ve hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş ve tüm emeği geçenler ile desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza THK Çaycuma Şubesine vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi borç bilir, saygılarımızı sunarız. Bundan sonraki bayramlarda yine hep beraber, aynı başarıyı inşallah daha yukarılara taşırız”diye konuştu. Güner, imkanları ölçüsünde sosyal faaliyetlere devam edeceklerini söyledi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2184
12.09.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın