Pass

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Yönetim Kurulu Mehmet Karakulak  Zonguldak Havalimanı ile ilgili açıklamada bulundu. “En büyük derdimiz Havalimanı sorunumuz” diyerek bu konuya verdikleri önemi dile getiren Karakulak “Bir türlü adımlar atılmaması bizleri çıldırtma noktasına doğru sürüklüyor” dedi.

Karakulak sözlerinde, “Öncelikle bu münasebetle Avrupa Zonguldaklılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu yoğun bir katılımla gerçeklesen Kurban Bayramı programı vesilesiyle yurt dışı ve anavatanımızda yaşayan tüm kardeşlerimize Gurbetçi Camiası adına nice Huzur ve Barış içinde mutluluklar diliyoruz!

Bayramlar, dostluk ve kardeşlik duygularının daha çok pekiştiği tüm Aile fertlerinin bir araya gelebildiği günlerdir.
Bu günlerde idrakın da bulunduğumuz Kurban Bayramı’nın, dinimizde Kurban ibadetinin verdiği maneviyatla gönüllerimizde dayanışma hislerimizin doruk noktaya ulaştığı yüceliğinin yaşanmasına sebep olduğu yardımlaşma ve merhamet duygularının yoğunlaştığı özel bir Bayram olduğunu hepimiz biliyoruz.

Böyle günlerin, gurbette yaşayan vatandaşlarımız için biraz daha farklı duygularla gönüllerde ayrı bir yeri olduğunu hepimiz biliyoruz.

Yaşadığımız ve nesillerimizin genişlediği Memleketlerde köklü tarihimizi, milli değerlerimizi, adet ve geleneklerimizi yaşatarak ve kültürümüzü tanıtarak, anavatanımıza çok önemli katkılar verdiğimizin de bilincindeyiz zira en büyük Elçi kendi halkımızdır”

BİRLİK VE DAYANIŞMAMIZI DAHA DA KUVVETLENDİRELİM

“Yaşadığınız ülkelerde Eğitim, Siyaset, Ekonomi ve Kültürel alanlarındaki Girişimler henüz yerel noktalarda da olsa gittikçe her gecen gün daha da geliştiğini ve arttığını görüyoruz ve yaşıyoruz bizleri savunabilecek birliğimizi beraberliğimizi bir arada daha etkili ve Güçlü biçimde tutabilecek önderlik ve yöneticilik vasıflı Siyasi görüşlere bakılmaksızın İnsanlara daha çok ihtiyaç duyulduğu günlere doğru gidiyoruz. Yaşadığımız ve hepimize barış huzur içinde yeterli yer olan dünyada Dünyanın sessiz kaldığı gözyaşı, şiddet ve yoksulluk nedeniyle bayram yapamayan birçok din kardeşimiz bulunmaktadır. Türkiye olarak, acı ve sıkıntıları devam eden bu din kardeşlerimize dostluk ve kardeşlik elimizi uzatmaya devam edeceğiz. Bayram sevincimizi, sıkıntı içinde olan kardeşlerimizle ve yakınlarımızla paylaşalım, birlik ve dayanışmamızı daha da kuvvetlendirelim.

500.000’DEN FAZLA BATI KARADENİZLİ
Avrupanın çeşitli yerlerinde yaşayan Zonguldak- Karaelmaslıların ismini taşıyan Avrupa Zonguldaklılar Derneği’nin Geleneksel hale getirdiği Bayramlaşmada bizlere Gönül veren birçok dostumuz hazır bulunurken CDU Milletvekili Oliver Wittke Belediye Meclis üyesi İş adamı Ilhan Bükrücü, Kemal Ulupınar Dursun Döngel, eski Başkanlardan Hikmet Ulupınar tanınmış simalardan Gladbeck Bldye Meclis Üyesi Süleyman Koşar, Halil Üstündağ Taner Şatıroğlu Eğitimci, Fatih Demircan, Metin Aydın ve Bölgemizim Avrupadaki tek Ozanımız Sabri Yanaz, Hasan Miyanyedi, Cevdet Albay birçok gelip gidenler arasında eski ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretimize teşrif eden misafirler arasındaydı. Derneğimiz  Bu münasebetle Gurbette yaşayan 500.000 den fazla Batı Karadenizli kardeşlerimizin yıllardır yöneticilerin sessiz kaldığı Hava Ulaşım yani Havalimanı feryadına Ankara’ya ulaşmayan Çığlıklarına artık acilen kulak verilmesini de istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimizle üyelerimizim, Türk halkının ve tüm İslâm âleminin bayramını tekrardan kutluyor ve tebrik ediyoruz. Saygı ve Sevgilerimizi sunar nice birbirimizi hazmedebileceğimiz hoşgörü ve anlayış dolu günler temennilerimizle”

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3708
05.09.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın