Pass

Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) her yıl geleneksel olarak bir ilçede yapılan bayramlaşması bu yıl Devrek Belediyesi’nin katkılarıyla Devrek Öğretmenevi’nde gerçekleşti.

Türkiye'nin dört bir yanından büyük bir katılım ile gerçekleşen bayramlaşmada siyasetçiden, iş adamına, bürokratlardan çeşitli illerden gelen Zonguldak sevdalılarıyla gerçekleşti.

Programa; ZONDEF Kurucu Başkanı Ali Rıza Kiremitçi, ZONDEF Genel Başkanı Gurbet Altay, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Tokat Almus Kaymakamı Hamza İnam, AK Parti Zonguldak İl Başkan Zeki Tosun, ZTSO Başkanı Metin Demir, Devrek Ticaret Odası Başkanı Ertan Civak, TOBB Fuarlar Komitesi Başkanı Cihat Alagöz, Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Osman Erenoğlu, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Zonguldak Kalkınma Derneği Başkanı Necati Başar, Soma Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mustafa Sarı, Avrupa Zonguldak Derneği yönetim kurulu, Marmara Ereğli Kızılay Başkanı, Çaycumalılar Derneği Başkanı Ramazan Taşdemir, Yazar Ahmet Yaşar Akkaya, İş adamı Ahmet Doruk, Mehmet Tülübaş, ZONDEF Zonguldak Temsilsi Av. Ayhan Demirci, ZONDEF Devrek Temsilcisi Ahmet Akdemir, Yüksel Onur, Ereğliler Derneği Başkan Yardımcısı Metin Kara, çeşitli derneklerin yönetim kurulu üyeleri, birçok işadamı ve muhtar katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının sık sık dile getirildiği etkinlikte özlenen Zonguldak manzarası yaşandı.

Açılış konuşmasını yapan Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) Genel Başkanı Gurbet Altay; “2013 yılında Sayın Ali Rıza Kiremitçi, Şevket Cinbir gibi birçok dernek başkanlarımız ve değerli büyüklerimizin özlenen Zonguldak sevdası ile başlayan bu kutlu yürüyüş şu manzaraya baktığımda beni daha çok heyecanlandırdı ve çok önemli bir görevimiz olduğunu bana hatırlattı. Birçok sivil toplum kuruluşlarına gıpta ile baktığımız manzarayı ve desteği şimdi daha çok hissediyorum. Siyasetçisi, bürokratı, iş adamı, dernek başkanlarım, avukatı, mühendisi, kaymakamı ile herkesin burada olması bizlere heyecan ve güç kattı. Ortak paydamız Zonguldak. Ortak sloganımız Zonguldak'ımızın altı elmas, üstü pırlanta. Bizim pırlantalarımız Devrek'imizin bastonu, Çaycuma'nın yoğurdu, Ereğli'nin Osmanlı çileğinin yanı sıra bizim öğretim görevlilerimiz, bizim avukatlarımız, bizim mühendislerimi bizim bilim ve ilim adamlarımızdır. Bizler ZONDEF olarak bu değerlerimizi bir araya getirerek özlediğimiz Zonguldak'ımız için el birliği ile çalışacağız. 1071 Malazgirt Zaferi için Muş Malazgirt'te Sayın Valimiz Ahmet Çınar valimizin desteği ile Zonguldak'ımızın bayrağını gururla dalgalandırdık.1500 km yolu sadece Zonguldak'ımızı temsil etmek için gelen Zonguldak sevdalıları varken bizler çok güzel yerlere geleceğimizin birer işaretidir. Ben Marmara Ereğlisi Kızılay başkanım Muhammet kardeşimle, TOBB Fuarlar Komisyonu başkanım Cihat Alagöz kardeşimle, Tokat Almus kaymakamı Hamza kardeşimle ve diğer birçok değerlerimizle gurur duyuyorum. Eminiz ki daha birçok değerimiz vardır Bizler Allah'ın izni ile ortaya çıkaracağız ve bizim için Pırlantaları sizlerle buluşturacağız. Bizler artık eskilerden iyileri ders alıp geleceği planlamaya başladık. Bizden bir şey olmaz söylemlerini ne biz ne de gençlerimiz dile getirmiyor. Hacı Bektaş-ı Veli’nin dediği gibi; “bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız…” Biz artık şunu çok iyi biliyoruz; hiçbirimiz hepimiz kadar güçlü değiliz ve birlikte daha güçlüyüz. Allah'ın izni ile Zonguldak'ı tanıtmak için ekip olarak çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3383
05.09.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın