Pass

Çaycuma Arena ve Bostancı Halı Sahada düzenlenen yaz spor etkinlikleri kapsamında Çaycuma İlçe Müftülüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi’nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri “Kuran Kursları Arası Futbol ve Voleybol Turnuvası” sona erdi.

Çaycuma Arena Halı sahasında oynanan Final maçlarını Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı, İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Özen, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Çaycuma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şendoğan Kaya, SGK müdürü Hasan Hüseyin Çetinkaya, İlçe Müftülük Murakıpları Cemalettin Torun ve Sinan Özdemir, İlçe Müftülük şube müdürü Erdal Oruçoğlu, TDV üyesi Naim Eren, Memur Sen İlçe Başkanı Kenan Tunç, Çevre köy muhtarları ve çok sayıda Sporsever izledi.

Yapılan müsabakalar sonunda Büyükler Futbol Kategorisinde Filyos birinci, Hacılar ikinci, YeniKöy üçüncü oldu.

Küçükler Futbol Kategorisinde Filyos Cami birinci, Hacılar Camii ikinci, Güzeloğlu Köyü Camii üçüncü, oldular.

Voleybol Kategorinde birinci Ayvazlar Camii, ikinci Pehlivanlar Camii, üçüncü Filyos Camii, oldu. Dereceye girenlere kupa ve madalyaları protokol tarafından takdim edilirken, Turnuva boyunca maçları başarı ile yöneten hakemlere teşekkür belgesi verildi.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, centilmence yarışan tüm takımlara ve Bostancı Halı saha ve Çaycuma Arena Halı saha yöneticilerine teşekkür ederek, bu tür organizasyonlara desteklerinin süreceğini ifade etti. Arcaklıoğlu tüm takımlara ve protokole Kuran-ı Kerim hediye etti.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2793
12.08.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın