Pass

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu ile birlikte ilçe merkezindeki ve Köylerde yapımı devam eden camilerde incelemelerde bulundu. İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu ile inşaatı devam eden Camileri ziyaret eden Kaymakam Keçeli temeli yeni atılan ve inşaatı devam eden Camileri inceledi.

Yapımı devam eden Camiler hakkında İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu'ndan bilgi alan Kaymakam Keçeli “Helvacılar Köyü Aşağı Kıyı mahallesi, Hacıibadi Hamduloğlu, Nebioğlu Karaevligeris Bayrambeyoğlu, Velioğlu Afet evlerinde yapımı devam eden Camilerimizi mevki itibari ile çok ihtiyaç duyulan camilerdir. Bu camilerin inşaatında ilçe müftülüğümüz ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile devam ediyor İnşallah kısa bir sürede camii inşaatlarımız bitmiş olacaktır. Çaycumalı tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu; “Inşaatı devam eden Camilerimizi Kaymakamımız Serkan Keçeli ile birlikte ziyaret edip, emektar ve fedakâr hayırsever kardeşlerimize teşekkür ettik. Helvacılar Köyü Aşağı Kıyı mahallesi, Hacıibadi Hamduloğlu, Nebioğlu Karaevligeris Bayrambeyoglu, Velioğlu Afet evlerinde yapımı devam eden Camilerimizi ziyaret ettik. Çaycumalıların duyarlı olması sebebi ile başladığımız birçok camii İnşaatlarımızın yapımı tamamlanmıştır. İnşaatı devam eden köylerimizi ilçe kaymakamımızla birlikte gidip emeği geçen hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ettik. Çaycuma Halkının Hayırda yarışır olması bu güzel Eserlerin ortaya çıkmasına sebep oluyor, Camiye yatırım yapmak sadaka-i cariyedir. Çaycumalıların camilerimize sahip çıkacaklarına inanıyorum ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3115
07.08.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın