Pass

Çaycuma Muhtarlar Derneği tarafından birlik ve beraberlik amacı ile yemek düzenlendi.

Albuzlar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen yemeğe; Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı İsmail İnam, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik, İlçe Emniyet Müdürlüğü Karakol Amiri Hasan Bektaş, İlçe Özel İdare Müdürü Harun Melemez, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Zonguldak Orman İşletme Müdürü Esat Topuz, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Yardımcısı Kemal Baldan, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Aslan Aktaş, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Hotlu, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Özkan Genç, MHP İlçe Başkanı Ersin Akyüz, Orman İşletme Şefi İlhan Albuz, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Naşit Durdubaş, çevre ilçelerden gelen dernek başkanları ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

ÇELEN; “ÜLKEMİZ İÇİB BİRLİK VE BERAERLİK ÇOK ÖNEMLİ”

Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen yemeğe katılanlara teşekkür ederek; “Birlik ve beraberlik ülkemiz açısından çok önemli. Tıpkı 15 Temmuzda olduğu gibi iç ve dış güçlere karşı birlik ve beraber olduğumuzu göstermek gerekmektedir. İç ve dış firavunlar birlik ve beraberliğimizi bozmak için her gün değişik senaryolar üretmektedirler. Binlerde senaryoda yazsalar ülkemizi böldürmeyeceğiz ve bayrağımızı gökten indirmeyeceğiz” diye konuştu.

KAYMAKAM KEÇELİ; “MUHTARLARIMIZDAM OLDUKÇA MEMNUNUM”

Çaycumalı muhtarların çalışmalarını takdir ettiğini belirten Kaymakam Serkan Keçeli; “Muhtarlar köyünde, mahallesinde, Cumhurbaşkanını temsil eden devletin bütün hizmetlerini köyüne ve mahallesine ulaşmasında vatandaşımın birer birer temsilcisi olan çok önemli görevi ifa eden insanlardır. Mahallemizde kaç tane insan varsa her birinin derdini kendi derdimizi sayıp çözüm bulmak için caba harcama yolunda ilerliyorsak gece yastığa başımızı koyduğumuzda köyümüzdeki, mahallemizdeki insanlarımızın derdi aklımıza gelip uykularımız kaçıyorsa, emin olun sizleri hakkını vererek muhtarlık yapmış insanlar sayıyorum. Bu nedenle köyümüzde ihtiyaç sahibi varsa ve bunları biz devletin eline ulaştıramıyorsak en az benim kadar sizlerin de omuzlarındaki vebali hatırlatmak istiyorum. Ben Çaycuma muhtarlarından sonuna kadar memnunum. Birçok ilçede çalıştım, burası asil olarak 5’inci ilçem benim vekâletleri de sayarsak 8-10 tane ilçede çalışmışlığımız vardır. Çaycuma ilçemizde ne mutlu ki köylerde hala birlikte iş yapabilme kabiliyetine sahibiz. Benim her yerde örnek verdiğim bir husus, parke taşı biz 3 yıldır yapıyoruz bu senede 150 bin civarında para ayırarak yaptık. Emin olun sizler taşın altına elinizi koymasanız, vatandaşımız da koymasa biz bu sene yapacağımız hizmetin en fazla yarısını yapabilirdik. Köylerimizde ki içme sularını daha kaliteli hale getirebilmek için yıllardır çaba harcıyoruz. İçme depolarını seramik, fayans kaplama yapıyoruz. Bu sene onları da sizlerin omuzuna attık ve gördük ki her muhtarımız hakkıyla bu işin üstesinden geldiler. Ben bu vesileyle sizleri bir arada görmüşken bu olumlu ve güzel çalışmalarınızdan dolayı hepinizi takdir ve teşekkür ettiğimi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Hem içeride hem dışarıda ki düşmanlar hiç eksik olmadı. Bundan sonraki kısa vade de eksik olacak gözükmüyor. Ama çok şükür ki biz bir arada olursak 15 Temmuz'da millet tankin, tüfeğin önünde durabildiyse emin olun millet bu birlik ve beraberlik içerisinde olursa hiç bir kuvvet bu milleti yıldıramayacak, bu devletin kılına zarar veremeyecektir. Ben bu birlik beraberliğin önce evimizde başlayacağına inanıyorum. Sonra da komşularımızla sokakta, mahallemizde, köyümüzde, ilçemizde, şehrimizde ve bunun ülke genelinde yaygınlaşacağını düşünüyorum. Köylerimizde muhtarlarımız çok şükür o dönemi aştılar. Seçim döneminden kalan kırgınlıkları arka plâna bırakacağız. Birbirimize kızmadan, darılmadan hoşgörü içerisinde inşallah köyümüzü, ilçemizi daha iyi yerlere getirebilmek için hep beraber çalışacağız. Bu gece düzenlenmesinde emeği olan başta dernek ve dernek yöneticilerimiz olmak üzere katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

DEMİRTAŞ; “KIRGINLIKLARIMIZI DARGINLIKLARIMIZI BIRAKALIM”

Zonguldak Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak; “Ne mutlu bize ki bu muhtarlar birlik ve beraberlik içerisinde buraya gelmişler. Sayın Kaymakamımızın söylediği gibi birbirimize kırgınlığımızı, dargınlığımızı gidereceğiz. Bu birlik ve beraberlik içerisinde oldukça hiç kimse bizi yıkamayacaktır. Gerek köyümüzde, beldemizde sizler birlik ve beraberlik içinde olun bizler devletin imkânlarıyla her konuda yardımcı olmaya hazırız ve yapıyoruz” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2846
03.08.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın