Pass

Çaycuma'da bir vatandaş dolandırılmaktan son anda kurtuldu.

Şehler Köyü'nde ikamet eden 58 yaşındaki Ziya Türköz kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan kişilere göndermek için bankadan 15 bin lira kredi çekti. Başka bir bankanın ATM'sinden parayı dolandırıcıların verdiği hesaba yatırırken vatandaşlar ve polis tarafından fark edilen Ziya Türköz polisin dikkati sayesinde dolandırmaktan kurtuldu. Polis gelene kadar 480 lira yatırdığını ifade eden Türköz ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Emniyet personelinin banka yetkilileri ile görüşmesi üzerine vatandaşın bankadan çektiği krediyi tamamlayıp yatırdığı takdirde faiz işlemeyeceği belirtildi.

Ailesi şehir dışında olduğu için kimse ile görüşmediğini ve telefondaki kişilere inandığı için para yatırdığını ifade eden Ziya Türköz duyarlılıklarından dolayı emniyet mensuplarına teşekkür etti. Türköz; “Polis zamanında gelip müdahale etmeseydi çektiğim kredinin tamamını dolandırıcılara kaptıracaktım. Polis, Jandarma diye para isteyen olursa sakın kanmayın, Polisin ve Jandarmanın para istemeyeceğine akıl erdiremedim, herkes bu tür dolandırıcılara dikkat etsin. Çaycuma Emniyet teşkilatına çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2629
03.08.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın