Pass

AK Parti Zonguldak Milletvekili Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özbakır Çaycuma İlçesine bağlı Nebioğlu Beldesine ziyarette bulunarak beldede gerçekleştirilen belediye hizmetleri hakkında Belediye başkanı Ertan Aydoğan’dan bilgi aldı.

Başkan Ertan Aydoğan; “Öncelikle sayın vekilimiz Hüseyin Özbakır’a beldemize gösterdiği hassasiyet ve ziyaretinden dolayı, değerli halkımıza da karşılamada bizlerle birlikte olduğu için teşekkür ediyorum. Nebioğlu belediye başkanı Ertan Aydoğan birçok projelerini olduğunu belirterek yardım talebinde bulundu.

Başkan Aydoğan; “Beldemizin önemli sorunlarının ilçe başkanımız Çolakoğlu’nun vekillerimle görüşmeleri sonucunda çözüleceğine inancım tamdır. Sayın vekilimizden mevcut projelerimizin hızlandırılması konusunda desteklerini bekliyoruz” dedi.

Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Zonguldak Milletvekili Sayın Hüseyin Özbakır Nebioğlu beldesinin önemli olduğunu ifade ederek; “Belediye başkanının gayretli çalışmalarını yakından takip ediyorum. Ertan başkan, İlçe başkanı Çolakoğlu ile bizleri sıkça ziyaret edip, Belde için yapılan Projelerin takibi konusunda oldukça hassas davranmaktadır, başkanın bu gayretine bizlerde Ankara’da elimizden geldiğince destek veriyoruz. Nebioğlu’nda başkanımızın Halka verdiği sözleri yerine getirme noktasında yardımcı olmaya devam edeceğiz. Nebioğlu her seçim döneminde bizleri gururlandırmıştır. İlçe başkanımız Ahmet Çolakoğlu ve belediye başkanımız Ertan Aydoğan’la Hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Özbakır ve beraberindeki heyet Nebioğlu Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini gezerek okul ile ilgili bilgi aldı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2909
01.08.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın