Pass

AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı, Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır Çaycuma Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

İlçe yönetim kurulu ile birlikte Çaycuma Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Özbakır, “Muhtarlarımız, milletimizle bizim aramızdaki en önemli köprü. Çaycuma’da Muhtarlarımızla zaman zaman bir araya gelerek isteklerini dile getiriyorlar, Bizler yöre milletvekilleri olarak imkânlar doğrultusunda talepleri karşılamaya çalışıyoruz, Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Hükümetimiz Muhtarlarımıza büyük değer vermektedir. Muhtarlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesi bizlerin öncelikli göreviydi. Hükümetimizin muhtarlarımız ile ilgili yapmış olduğu düzenleme büyük bir önem taşıyor" dedi.

Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen ise AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır'a muhtarların özlük haklarının iyileştirilmesiyle ilgili yaptığı çalışmadan dolayı teşekkür ederek, "Muhtarlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesiyle ilgili Sayın vekilimizin büyük emekleri oldu. Neticede özlük haklarımız iyileşti. İnşallah bundan sonrada gerisi gelir. Köylerimizde Sıcak asfalt, parke alt yapı gibi hizmet eksiklerimiz bulunmaktadır, İlçe başkanımıza sıkıntılarımızı aktarıyoruz, sizlerin de bu konularda yardımlarınızı bekliyoruz" diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2659
01.08.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın