Pass

Ankara’da düzenlenen, Türkiye'nin 33 ilinde yürütülen hibe projelerine ait çıktıların yer aldığı "Hayatlar Değişiyor, Türkiye Gelişiyor 2. Proje Fuarı” düzenlendi. Çaycuma TSO da Ankara Ticaret Odası - ATO Congresium'daki bu fuara katılarak “KADIN TASARIMCILAR ÇAYCUMA’YI DEĞİŞİTİRİYOR” projesini tanıttı.

Türkiye Cumhuriyeti ve AB tarafından finanse edilen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığınca geliştirilen İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı çerçevesinde 33 ilde yürütülen 80 hibe projesinin çıktılarının sergilendiği fuarda Çaycuma TSO standındaki görsel ve fiziki proje çıktıları yoğun ilgi gördü.

Fuarın açılışına, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanı Burak Çağatay Doğan, AB Türkiye Delegasyonu Müsteşarı ve Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkanı AB Türkiye Delegasyonu Müsteşarı ve Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkanı François Begeot ile delegasyon ve bakanlıktan yetkililer katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Program Otoritesi Başkanı Kürşat Arat, fuarın açılışında, kaynakları itibarıyla ufak ölçekli bu projeleri çok önemsediklerini dile getirdi. Projelerin kendilerine canlı laboratuvar imkanı sağladığını belirten Arat, "Burada hayata geçirilen projelerin birçoğu pilot uygulama olarak da değerlendirilmektedir. Çok başarılı projelerle karşılaştık. Bu projeler, istihdam seferberliğimizin, ekonomik reformlarımızın bir parçası olarak da kullanabileceğimiz doneler sağladı." diye konuştu.

Fuarda Muharrem Tezcan moderatörlüğünde “Hibe Projesi Uygulama Deneyimleri: Sonuçlar ve Kazanımlar” panelinde başarılı projelerin sunumları da paylaşıldı.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2290
28.07.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın