Pass

Kültür Bakanlığına bağlı Çaycuma’lı Halk Müziği Sanatçısı Fatma Metin, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeliyi Makamında ziyaret etti.

Metin, Kaymakam Keçeli ile görüşmekten çok mutlu olduğunu ifade etti. Türk Halk Müziği Sanatçısı Metin, “Ben kaymakamımızla görüşmekten dolayı çok mutlu oldum. Yerel Sanatçılara gereken desteği vereceklerini söylediler. Kaymakamımıza bundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu görüşmenin faydalı olduğunu düşünüyorum. Kaymakamımıza çok teşekkür ederim. Çaycuma’da kısa bir zaman içerisinde Halk Konseri yapmayı düşünüyorum.” dedi. Kaymakam Serkan Keçeli ise Yurt dışında olması sebebi ile daha önceden görüşemedikleri Yerel Sanatçı Fatma Metin’in kendilerini ziyaret etmesinden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Keçeli, “Bugün Bölgemizin Kültür Bakanlığı Sanatçı Unvanını almış Fatma Metin’i makamımıza kabul etmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Kendileri çalışmaları ve planları hakkında bizleri bilgilendirdiler. Çok güzel çalışmalar içerisinde olduklarını Gurbetçilerimizin yoğun olduğu aylar içerisinde İlçemizde Halk Konseri yapmak istediklerini söylediler. Zonguldak’ın Çaycuma’mızındı yöresel değerlerini de ön plana çıkartacak çalışmalar yapmaları bizleri mutlu eder. Ben kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.   

Ziyaretin sonunda Türk Halk Müziği Sanatçısı Fatma Metin, Kaymakam Serkan Keçeli ’ye Çiçek takdim etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2321
27.07.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın