Pass

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksek Okulu'nun ortak yürüttüğü, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi tarafından açılan ‘’Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu İle İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı’’na sunulan ‘’Karaelmas Diyarının Keşfedilmemiş Cevherleri İş Hayatında ‘’ projesi uygulamaları kapsamında 27 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 10:00'da Zonguldak Dedeman Otel Konferans Salonunda İŞKUR Zonguldak İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğü, KOSGEB Zonguldak İl Müdürlüğü, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı, Aile Ve Sosyal Politikalar Zonguldak İl Müdürlüğü ve Zonguldak TSO Kadın Girişimciler Kurulu temsilcilerinin katılım sağlayacağı " Zonguldak’ta Kadın İstihdamı Önündeki Engellerin Kaldırılması Paneli " düzenlenecek.

Bilindiği üzere proje kapsamında 100 kadına çağrı merkezi operatörlüğü kursu verilmiş ve kursu başarı ile bitirenler sertifika almaya hak kazanmıştı. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksek Okulu'nun ortak yürüttüğü proje kadın istihdamının önemine vurgu yapan organizasyonlar ile devam ediyor. Konu ile ilgili açıklama yapan ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir" Bundan dokuz ay önce yürütmeye başladığımız "’Karaelmas Diyarının Keşfedilmemiş Cevherleri İş Hayatında" projesi ile kadınlarımızın istihdamına ne kadar önem verdiğimizi gösterdik. 100 genç kadınımıza verdiğimiz eğitimlerle onları iş hayatına hazırladık. Şimdi bu eğitimli kadınlarımızı istihdam ederken karşılaşılan sorunlar ile ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Zonguldak’ta kadın istihdamına ve kadınların iş hayatına girişlerine ilişkin engellerin neler olduğunun belirlenmesi, engellerin kaldırılmasına yönelik çözüm önerilerinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenecek bu panelde; Zonguldak’ta kadın istihdamı konusunda farkındalık oluşturulmasına, konunun karar alma mekanizmalarının gündemine taşınmasına ve yerel aktörler arasında işbirliği ağları oluşturulmasına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Panelimiz herkese açık olup, konu ile ilgilenen tüm vatandaşlarımızı özellikle de kadınlarımızı davet ediyorum" dedi.

27 Temmuz Perşembe günü Dedeman Otelde gerçekleşecek panel saat 10:00 da başlayacak. İŞKUR Zonguldak İl Müdürlüğü, KOSGEB Zonguldak İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğü, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı, Aile Ve Sosyal Politikalar Zonguldak İl Müdürlüğü ve Zonguldak TSO Kadın Girişimciler Kurulu temsilcilerinin çözüm önerilerini anlatacağı panel sonunda katılımcılara öğle yemeği verilecek.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2976
26.07.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın