Pass

Zonguldak Volkswagen Derneği tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Volkswagen Şenliği’nin ikinci ayağı Çaycuma İlçesi Filyos Beldesi’nde yapıldı.

Sahil kenarından kamp kuran Volkswagen sahipleri, araçları ile kale turu yaparak, Çaycuma Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla birlikte yemek yiyecekler. Zonguldak Volkswagen Kulübü Başkanı Melih Öztürk; ilk olarak Devrek’te gerçekleştirdikleri etkinliğin güzel geçtiğini ifade ederek; “Türkiye genelindeki voswos dernekleri ile ortaklaşa düzenlenen bu etkinlikte yaklaşık 120 araç ile Filyos Beldesindeyiz. Sevgi Evlerindeki çocuklarımızı araçlarımızla gezdirerek yemek ikramında bulunacağız. Kale gibi turizme açık yerleri şehir dışından gelen dernek başkanlarımıza gezdireceğiz. Perşembe günü Kilimli, Cuma günü Zonguldak Merkezde, Cumartesi ise Ereğli’de 200 tane çocuğumuzun sünnet şölenine katılıp, araçlarla şehir turu attıracağız. Akşam sahilde bir sanatçımızın konseri olacak” diye konuştu.

Belediye Başkan Vekili ise Filyos’u unutmayan Volkswagen severlere teşekkür ederek, misafirleri ağırlamaktan mutluluktan duyacaklarını söyledi; Şenlik Filyosumuzun tanıtımına yardımcı olacaktır. Biz Filyos’un tarihi ve turistik güzelliğini iki gün içinde misafirlerimiz görecektir. Çok güzel mavimiz, yeşilimiz ve tarihimiz var” diye konuştu.

Ankara Volkswagen Fan Kulübü Başkanı Olgun Şensoy 24 yıllık bir kulüp olduklarını ifade ederek; “Kardeş derneğimiz ZONVOS bize Ordu yaylalarına davet etmişti. Daha oranın teri kurumadan Zonguldak’a geldik. Voswoscular dünyanın en büyük dayanışma kulübüdür. Bizim yolda kalma derdimiz hiçbir zaman olmaz. Çünkü bizim gülümseyen yüzlerimiz, kardeşlerimiz vardır. Konakladığımız yerlerde çöp değil, sevgi bırakırız. Karadeniz aşığı olarak Zonguldak Filyos Beldesinde bulunuyoruz. Biz kulüp olarak Ankara’dan 11 araba geldik. Burada olmaktan çok mutluyuz. Ülkemizin her yerini seviyoruz. Kulübümüz adına bizleri ağırlayan Filyos Belediye Başkanına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2305
18.07.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın