Pass

Çaycuma Belediyesi, vatandaşlarını bisiklet sahibi yapmaya devam ediyor.

Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak, bisiklet konusunda farkındalık yaratmak amacıyla bisiklet dağıtmaya devam eden Çaycuma Belediyesi kendi personeli, gazeteciler ve muhtarlardan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 43 polis memuruna bisiklet verdi.

Emniyet mensupları Çaycuma Belediyesi önünde yapılan törenle bisikletlerini teslim aldı. Öte yandan konuyla ilişkin bilgi veren Çaycuma Belediye Başkanı şu anda her türlü standarda sahip olarak yaptıkları bisiklet yolu uzunluğunun 11 kilometreyi geçtiğini açıkladı. Çaycuma’da bisiklet yolu girmeyen mahalle ve sokak kalmayacağını söyleyen Belediye Başkanı sözlerine şöyle devam etti; “Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu, geçtiğimiz yıllarda, sağlıklı yaşama destek olmak için, Obezite ile Mücadele Eylem Planı içinde, ‘Bir metre bisiklet yolu yapan her belediyeye bir bisiklet’ verileceğini açıkladı. Bu kapsamda belediyemize gelen 317 bisikletin peyderpey dağıtımını yapıyoruz. Gelen sayı kısıtlı olduğu için de çeşitli kriterler koyarak dağıtıyoruz. Şu anda her türlü standarda uygun olarak yaptığımız bisiklet yolu uzunluğu 11 kilometreyi geçmiş bulunuyor. Bu Çaycuma Belediyesinin bakanlıktan asgari 11 bin bisiklet alacağı olduğu anlamına geliyor. Biz bu tempoda çalışmalarımızı sürdürür, bakanlık da sözünü tutarsa, çok kısa zaman içinde her Çaycumalı bir bisiklet sahibi olabilir. Bugün bisikletlerini teslim alan emniyet mensubu arkadaşlarımın bisikletlerini iyi günlerde kullanmalarını diliyorum. Onlardan otomobil yerine mümkün mertebe bisiklet kullanarak halkımıza örnek olmalarını rica ediyorum.”

Bisikletlerine binerek Belediyeden ayrılan polisler adına Emniyet Amiri Hasan Bektaş, Çaycuma Belediye Başkanı ve personeline teşekkür etti.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2224
18.07.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın