Pass

Çaycuma’da ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' anma etkinlikleri kapsamında başlayan demokrasi nöbetleri sona erdi. 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılında vatandaşlar, ikinci nöbet gününde Cumhuriyet meydanında toplandı. Nöbete; Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, TSO Başkanı Rıfat Sarsık, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rüştü Amil, Kadın Kolları Başkanı Suzan Akman, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Memur Sen İlçe Başkanı Kenan Tunç, Gençler Birliği Kulübü Başkanı Erkan Arslan da katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu darbe giriminin yıldönümünde büyük katılım gösteren Çaycumalılara teşekkür ederek; “ Bir yıl önce ülkemiz hain bir kalkışmanın ardından ülkemiz zor saatler geçirdi. Çaycuma’da tüm Türkiye’de olduğu gibi o akşam meydanlara çıktı. Sizlerin bu davranılınız bir tuz tanesidir ama bu kalkışmaya karşı gönlünüzdeki tepki onlara ders olmuştur. Bu kalkışmada 250 şehit verdik. Onların sofralarında bir sandalye boş kaldı. Belki iki ayağını, iki elini kullanamayan, gözleri görmeyen gazilerimiz var. Bir daha böyle hain kalkışmaları yaşamamak için, çocuklarımıza, şehitlerimizi ve gazilerimizi hatırlatmamız gerekiyor. Onarlın da bunarlı idrak etmesi gerekiyor. İki gündür Cumhurbaşkanımızın talimatı ile doldurduğunuz meydanlarda en yüksek katılım ile örnek ilçelerden biri olduk. Bu duyarlılığınızdan ötürü hepinize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Darbe girişimin yıldönümünde Zonguldak genelinde en fazla Çaycuma’da vatandaşların meydanları doldurduğunu ifade eden Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş; “Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı yürüyüşteki birlik ve beraberliğimiz daha da pekişecek. Güzelliklere vesile olacak. Bizleri bölmeye, parçalamaya çalışan terör örgütlerine karşı diri olarak hep birlikte güçlü Türkiye’yi karşılayacağız. Bu millet geçen sen tankların önüne yatarak bunu gösterdi. Vatan şeklinde konuştu. Din görevlilerinin okuduğu Kuran-ı Kerim ve ilahilerin ardından çocuklar çeşitli süreleri seslendirdi. İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun yaptığı duanın ardından nöbet 24.00’da sona erdi. Katılanlara çorba ikramında bulunuldu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 5076
17.07.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın