Pass

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Çaycuma Karalar Mahallesi Şehitler Ormanı’nda 15 Temmuz’da hayatını kaybeden 249 şehit için 249 fidan toprakla buluşturuldu.

Etkinliğe; Kaymakam Serkan Keçeli’nin yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Kara, Jandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik, Belediye Başkan Yardımcısı Körpüş Mısırlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rüştü Amil, SGK Müdürü Hasan Hüseyin Çetinkaya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Satılmış Çelik, Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Cengiz, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Naşit Durdubaş, Orman İşletme Şefi İlhan Albuz, muhtarlar ve daire müdürleri katıldı.

15 Temmuz şehitlerini temsilen 249 fidanın toprakla buluşturulduğunu ifade eden Kaymakam Serkan Keçeli; “Bu vatanın toprağına emanet ettiğimiz şehitlerimiz Çaycuma’da da birer fidanla da olsa tekrar hatırlayıp vefa duygumuzu göstermiş olduk. 15 Temmuz beklide Türk tarihinin en karanlık gecesi idi. Ama dik ve dirayetleri duruşları, cesur ve yürekten tavırları ile başta şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz 15 Temmuz un o karanlık gecesini aydınlık bir gündüze çevirdiler. Türkiye 16 Temmuz sabahına 15 Temmuz sabahından daha güçlü bir halde uyandı. Demokrasi imtihanını da hakkı ile vermiş olan bir Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz. Ben bu vesile ile hayatlarını canlarını bu vatan için feda eden aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizi rahmet, minnetle anıyorum. Etkinliğe katılan tüm Çaycumalılara teşekkür ediyorum. Fidanlarımız yaşadıkça şehitlerimize olan vefamızı bir kez daha göstermiş olacağız” diye konuştu.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun şehitleri için yaptığı duanın adından etkinlik sona erdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3056
15.07.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın