Pass

15 Temmuz Sene-i devriyesi kapsamında Çaycuma Devlet Hastanesi’nde Devrek ve Gökçebey ilçelerin de katılımı ile Sağlık Bakanlığı ve Türk Kızılay’ı işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenledi.

Sabah erken saatlerde başlayan kan bağışına; Çaycuma Belediye Başkanı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Hotlu, İlçe Sağlık Grup Başkanı Merve Sinoplu Çekme, Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Gürkan Kertiş, Gökçebey Devlet Hastanesi Başhekimi Levent Eskici, Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Feyzullah Hasanoğlu, Çaycuma Devlet Hastanesi Müdürü Ahmet Koraman, Gökçebey Devlet Hastanesi Müdürü Yusuf Yaşar Sevigen, Devrek Devlet Hastanesi Müdürü Şaban Karabostan, Devrek Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Elvan Aytaş da katılarak destek verdi.

Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Gürkan Kertiş konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından ortak olarak icra edilecek kampanyada vatandaşlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın kampanyaya katılmaları sağlanarak kan bağışı konusunda farkındalığın artırılması planlanmaktadır. 15 Temmuz kalkışmasının yıl dönümünde şehitlerimizin minnetle anılması, yaşanılanların ve demokrasiye yönelik hain kalkışma hareketi karşısında yaşamı pahasına görevi başında fedakârca hizmete devam eden sağlık personelinin yaşadıklarının unutulmaması amacıyla kan bağışı kampanyası düzenlenmiş olup bu kampanyaya destek veren tüm bağışçılara teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3137
14.07.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın