Pass

Çaycuma’da “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında ilçede bulunan şehitlerin mezarları ziyaret edilerek Kuran-ı Kerim okundu.

Programa; Çaycuma Belediye Başkanı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Askerlik Şubesi Başkanı Teğmen Gökhan Kara, İlçe Emniyet Müdürlüğü Karakol Amiri Hasan Bektaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Gürkan Kertiş, Hastane Müdürü Ahmet Koraman, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Kadriye Uzunel, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Satılmış Çelik, Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Yılmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Semra Gülboy, İlçe Sağlık Grup Başkanı Merve Sinoplu Çekme, Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Cengiz, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Erdoğan Oruçoğlu ve okul müdürleri katıldı.

Protokol üyeleri ilk olarak 1992 yılında Şırnak’ta şehit olan Piyade Çavuş Aydın Berber’in Yeşiltepe Mahallesi’ndeki kabrini ziyaret ederek okunan Kuran-ı Kerimin ardından dua ettiler. Şehidin annesi Nazikar Berber katılanlara teşekkür etti. Ardından Hakkâri Şemdinli’de geçtiğimiz yıl şehit düşen Uzman Çavuş Sacit Olcay Kabaklıoğlu’nun Yakademirciler Köyü’ndeki mezarını ziyaret ederek annesi Yeter Keskin ve kız kardeşi Özlem Keskin’e başsağlığı dileyip dua ettiler. Son olarak yine geçtiğimiz yıl Hakkari’de şehit olan Onbaşı Kerim Keçeci’nin Yeniköy’deki kabri ziyaret edilerek, Kuran okunup dua edildi. Şehidin annesi Ferizan Keçeci ve babası Naim Keçeci de kabirde hazır bulundu. Şehit ailelerine tekrar başsağlığı dileyen protokol üyeleri öğle namazı sonrası Merkez Yeni Camii’de şehitler için okunan mevlide katıldılar. Mevlitten sonra katılanlara yemek ikram edilerek Türk bayraklı şapka dağıtıldı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3283
11.07.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın