Pass

Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayri Kandemir, esnafın kullandığı kredilerde üst limitin 150 bin liraya çıktığını söyledi.

Bu başarıyı takım oyununa ve esnafın aldığı kredileri zamanında ödemesine bağlayan Kandemir; “Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi son yıllarda büyük bir aşama kaydetti. Tabi ki bunda Yönetim ve Denetim Kurulumuzun ahenkli, birbirine tam güveni olan ve samimi bir biçimde çalışmasıdır. Ayrıca Halk Bankası Çaycuma Şube Müdürü ve personeli bizdeki bu gayreti izlerken takım oyununa da ortak olmuştur. Hazine Destekli İşletme Kredilerimizi Halk Bankası aracılığıyla kullandırıyorduk. Bu çalışmalarımız Halk Bankası Genel Müdürlüğü ve Merkez Birliğimizin dikkatini çekmiştir. Elbette ki Hazine Destekli İşletme Kredilerinin imkânlarını iyi analiz eden esnaf ve sanatkârlarımız aldıkları kredileri zamanında ödeme yapmaları bunlara hep etken olmuştur. Bunun sonucu olarak, Temmuz 2017 ayından itibaren artık Çaycuma esnafımız Kooperatifimiz aracılığı ile Halk Bankası'ndan kullandığı kredilerde üst limit olan firma başına 150 bin liraya kadar kredi kullanabileceklerdir. Bu vesile ile Bölge Birliğimize bağlı Esnaf ve Sanatkâr Kredi Kefalet Kooperatifleri içinde yüksek miktarda kredi kullandırmanın haklı gururunu da yaşamaktayız. Bu gururu kazanmamıza yardımcı olmaları nedeniyle Çaycuma esnafı için çalışan yüksek miktarda kredi kullanmamıza vesile olan Halk Bankası Çaycuma Şube Müdürü ve şube çalışanlarına teşekkür ederiz. Çaycuma ilçemiz ve bağlı beldelerde Esnaf ve Sanatkârlık hayatlarını sürdüren üyelerimizin bu kredilerden ihtiyaçları dâhilinde en iyi şekilde yararlanmalarını bekliyoruz. Her zaman olduğu gibi Esnaf ve Sanatkârlar Odamız ve Kredi Kefalet Kooperatifimiz esnafımızın yanındadır. Bu vesile ile çalışan üreten esnaf ve sanatkârımıza hayırlı işler bol kazançlar dileriz” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2236
11.07.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın