Pass

Çaycuma'nın Kadıoğlu Köyü İlköğretim Okulu'nda 1980'li yıllarda okuyan ilkokul öğrencileri yıllar sonra bir araya geldi.

Meslek Hayatı boyunca yüzlerce öğrenciyi mezun eden ve öğrencilerinin hafızasında her zaman iyi bir şekilde yer eden emekli öğretmen Neşe Ünsal'ın katılımıyla buluşan öğrenciler, 39 yıl sonra bir araya gelmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar.

ESKİ GÜNLER YÂD EDİLDİ

Şimdi farklı sektörlerde iş sahibi olan öğrencilerin buluştuğu organizasyonda öğrenci arkadaşlar ve öğretmenleri Neşe Ünsal ile hasret giderdi.

İlkokul anılarının yâd edildiği buluşmada gündelik hayatlar hakkında da sohbet edildi. Kahverengi Kafe’de gerçekleştirilen çay sohbetine katılanlar, öğretmenlerine çiçek takdim edip, ellerini öperken, “Okul günleri hiç bir zaman unutulmuyor. Arkadaşlarımızla yıllar sonra hasret gidermek bizleri çok mutlu etti. İnşallah ilerleyen zamanlarda yine bir araya gelmek için sözleştik” dediler. Öğrencileri ile her zaman gurur duyduğunu belirten emekli öğretmen Neşe Ünsal da kendilerini unutmayan her bir öğrencisine teşekkür ederek, hayatlarına başarılar diledi. Nihat kantarcı(SEKA)Caddesinde bulunan Kahverengi'nde yapılan programda duygu dolu anlar yaşanırken, son olarak 39 yıl önce okulda çekindikleri gibi toplu fotoğraf çektirdiler. Kadıoğlu İlkokul öğrencileri 39 yıl sonra bu organizasyonun gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan, Orhan Oral ve Reyhan Gencer’e teşekkür ettiler.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3455
30.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın