Pass

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait maden ocağında meydana gelen iş kazasında bir işçi yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre iş kazası öğlen saatlerinde Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesesi'ne ait maden ocağında meydana geldi. -170 kotunda meydana gelen iş kazasında 37 yaşındaki Serkan Cansızoğlu isimli maden işçisi iddialara göre şist makinesine kapılarak sıkıştı. Arkadaşlarının imdadına yetiştiği Cansızoğlu, olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sedye ile yer altından çıkartılan işçinin cenazesi, müessese müdürlüğü önünde bekleyen ambulansa alındı. Talihsiz işçinin cenazesi ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İşçinin 3 yıl önce KPSS ile kurumda işe başladığı öğrenildi. Olay sonrası hastane morguna gelen Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci, "2015 girişli maden işçisi Serkan Cansızoğlu, yer altında bir iş kazası sonucu hayatını kaybetti. Mekanize dediğimiz sistemde çalışıyordu. Tam detayını biz de şimdilik bilmiyoruz. Kazanın oluş sebebiyle ilgili görevli arkadaşların çalışması sonrası detaylı açıklamasını yapacağız. Maalesef kardeşimizi kaybettik. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin" diye konuştu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken İş Güvenliği Hekimi Dr. Metin Çelikiz, morg önünde bekleyişini sürdürürken gözyaşlarına boğuldu. Çelikiz'i bazı sendikacılar ile hastane çalışanları teselli etti.

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2571
29.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın