Pass

Çaycuma AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Öğretmenevi önünde Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşmaya; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen, Kadın Kolları Başkanı Suzan Akman, Gençlik Kolları Başkanı Rüstü Amil, belediye ve il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu şunları söyledi; “Türkiye’de AK Parti Teşkilatı çok büyük işler ve yatırımlar başardı. Dünyada sayılı ülkeler arasına girdi. Ancak düşmanlarımız yine boş durmuyorlar. Bizde onlara karşı dik duruşumuzu birlik ve beraberliğimizi göstermeliyiz. 15 Temmuz gibi çok badireler atlattık. Ama yine hareketlenmeler var. Yine bazı oluşumlar var. Biz bu oluşumları bertaraf etmek için her zaman tetikte olacağız. Artık Türkiye eski Türkiye değil. Tiyatroda oyuncu değil, yöneticiyiz, şekil vereniz. Aynı zamanda dünyaya şekil veren bir genel bakanımız ve cumhurbaşkanımız var”.

Çaycuma’yı çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu; “Mübarek ramazan ayını geride bıraktık. Sevinçliyiz, gururluyuz, hep beraber bir bayrama girme sevincini yaşıyoruz. Gerçekten huzur içerisinde ramazan ayını idrak ettik. Oruçlarımızı tuttuk. Sağlık sıhhat içerisinde tüm sevdiklerimizle nice bayramlar temenni ediyoruz. Bizler Çaycuma’yı gerçekten çok seviyoruz. Fırsat buldukça Çaycuma’ya geliyoruz. Çaycuma’da pozitif enerji depoluyoruz. AK Parti iktidarı olarak çalışmalarımız devam ediyor. Ekonomiden sağlığa, eğitimden sosyal yardımlaşmaya ve alt yapıya birçok alanda AK Parti iktidarı önemli işler yaptı. Sevgili hemşerilerim ülkemizin geleceği Çaycuma’mızın geleceği Filyos projesi ile birlikte parlayacaktır. Zonguldak ve Çaycuma inşallah ülkemizin parlayan yıldızları olacaktır. Tekrar eski Zonguldak hayalimiz, eski deyimle Türkiye’nin Almanya’sı olarak bilinen Zonguldak yine eski gülerine dönecektir. Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte parlamentoda bu adımları beraber atıyoruz. Karamsarlığa gerek yok. Devlet her zaman 18 yaşındadır, bazı işeler geç olur, ama olur. Milletvekillerimizle birlikte piyasaya kredi garanti fonu aracılığı ile 250 milyar bir fon pompaladık bunun sonuçlarını görüyoruz. Türkiye’mizde içten ve dıştan oyun oynamaya çalışan hainler var bunlara dün fırsat vermedik undan sonrada vermeyeceğiz. Türkiye’miz ihracat rekorları kıracaktır. Ülke notumuzu sürekli küçük göstermeye çalışanlar bile şaşkınlık içerisindedirler. Bizler bir olduğumuz sürece bizi kimse yıkamayacaktır. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep beraber Türkiye olacağız” dedi.

Programda milletvekilleri ve partililer bol bol sohbet etme imkânı buldu.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3224
27.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın