Pass

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlik ve beraberlik amacıyla okul müdürleri ve yardımcılarına yönelik iftar programı gerçekleştirildi.

Öğretmen evi önünde gerçekleştirilen iftara; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ve Şube Müdürü Bayram Güneş, İlçe Emniyet Müdürlüğü Karakol Amiri Hasan Bektaş, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, Çaycuma Sağlık Grup Başkanı Merve Sinoplu Çekme, Çaycuma önceki Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Şükrü Güner de katıldı.

2016- 2017 eğitim öğretim yılını sorunsuz bir şekilde bitirdikleri ifade eden Çaycuma Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir; “Çaycuma’da meslektaşlarımız, çalışanlarımız ve eğitim öğretimde destek olan diğer paydaşlarımızla bir araya gelmek amacıyla Ramazan ayının son gününde okul müdürlerimiz ve müdür yardımcılarımız ile birlikte bir iftar yemeği düzenledik. 2016- 2017 eğitim öğretim yılını Çaycuma’da başarılı bir şekilde tamamladık. 6 binden fazla taşımalı öğrencimizin olduğu bir ilçede kazasız belasız bir şekilde bir dönemi daha bitirdik. Gerek TEOG sınavı, gerek LYS, YGS sınavlarında elde ettiğimiz başarılar ile yerel ve ulusal düzeydeki yarışmalarda ede ettiğimiz başarılarımızla Çaycuma Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çok verimli bir yıl geçirdiğimizi düşünüyorum. Tabi ki bu çalışmaları bir ekip olarak okul müdürlerimiz, müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz ile birlikte yapıyoruz. Başarının bir ekip işi olduğunu, iletişimi iyi kullanarak, aynı dili konuşarak, arkadaşlarımızla birbirimize destek olarak bu çalışmaları yapıyoruz. Bu anlamda bugün düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimizin gerek birlik beraberliğimizin pekişmesinde, bayrama yaklaştığımız bu günlerde bir araya gelme anlamında önemli olduğunu düşünüyorum. İftar yemeğimize katılan herkese İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz adına çok teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Yemeğin ardından programa katılan Milli Eğitim çalışanları bol bol sohbet etme imanı buldu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3452
24.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın