Pass

Çaycuma Emlakçılar Derneği tarafından Çaycuma ilçesi Öğretmen Evinde sokak iftar programı tertipledi. Yoğun katılımlı geçen iftar programda Kuran-ı Kerim okundu ve dualar yapıldı.

İftar Programına; Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Zonguldak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Gurbet Altay, Zonguldak Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı Halil İbrahim Ece, Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, BEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Uğur Gülşen, Çaycuma Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklioğlu, Çaycuma Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Coşkun Ulutaş, Çaycuma Hastane Müdür Yardımcısı Feti Kuzu, Çaycuma Karakol Komutanı Kd. Başçavuş Ruhi Çevik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ercan Kâhya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Parlak, Çaycuma Öğretmen Evi Müdürü Gürbüz Kurnaz, Çaycuma İş Güvenliği Gıda Mühendisi Tuğrul Dereli, GMİS Mali Sekreter Adnan Tıska, Çaycuma Memursen Başkanı Kenan Tunç, Zonguldak Çaycumalılar Derneği Başkanı Ramazan Taşdemir, Çaycuma Nüfüs Müdürü Salim Yiğit, 23.dönem Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol katılım sağladı.

ÇAYEMDER Başkanı Erol Ünlü “Yeni kurulan derneğimizin ilk iftar programı oldu ve bu iftar programlarını her yıl geleneksel olarak yapmayı hedefliyoruz. Dernek olarak 500 kişilik yemek programı tertipledik. İnşallah önümüzdeki yıl Ramazan ayında daha geniş katılımlı bir iftar programı tertipleyeceğiz. Gurbette olan bizleri oralarda temsil eden dernek başkanlarımız ve hemşerilerimiz davetimizi kırmayıp katılım sağladılar, kendilerinin katılımlarından dolayı ayrıca teşekkür ederim. İftar programı akışında Mevlidi şerif okundu, dualar edildi ve iftarımızı açtık. Mübarek Ramazan Bayramına az bir zaman kaldı, bu vesile ile tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum, Bizleri bu akşam yalnız bırakmayan bürokraside bizleri temsil eden yöneticilerimize, dernek başkanlarına ve hemşerilerimize katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2972
24.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın