Pass

Hayırsever Gurbetçi Veli Çubukçu tarafından yapımı gerçekleşen ve bünyesinde Kur'an Kursu, İmam Lojmanı ve sosyal ünitelerin bulunduğu hizmet binası yapılan İftar programı ile hizmete açıldı. Açılışa ve iftar programına Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Çaycuma Hacıibadi Köyü Çubukçular Köy Konağı açılış ve iftar programı; Okunan Kuranı Kerimin ve Oruçların açılmasından sonra İlçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu tarafından dua edildi.

Köy Konağının açılışında konuşan Kaymakam Serkan Keçeli; “Mübarek bir ayda İnsanların hizmetine sunulan güzel bir Eser. Köylerimizde sosyal amaçlı salonlarımızın bulunması bizleri memnun etmektedir. Böyle güzel Eserleri yapan ve yapmaya vesile olanları tebrik ediyorum. İnşallah her köyde Hayırsever vatandaşlarımız çıkar ve bu tür güzellikleri ortaya çıkarırlar. Hayırsever Veli Çubukçu’yu tebrik ediyorum, Köyümüze Hayırlı olsun” dedi.   

Köy konağının yapımını üstlenen hayırsever Veli Çubukçu Aile hayratı olarak yapını gerçekleştirdiği köy konağı haricinde, Gençlerin istekleri doğrultusunda hizmete devam edeceğini belirtti, Açılışta Konuşan Çubukçu; “Kıymetli Misafirler köy konağımızın açılışı nedeni ile vermiş olduğumuz iftar yemeğimize katılımlarından dolayı, İlçe kaymakamımız Serkan Keçeli, İlçe Müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Çaycuma ilce tarım ve hayvancılık müdürümüz Coşkun Ulutaş, Perşembe belediye başkanımız İsmail İnam’a, Çaycuma belediye Başkanına, Çaycuma Esnaf Sanatkârlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Hayri Kandemir’e ve Tüm köylülerimize teşekkür ederim.

Köyümüz Hacı badi Çubukçular Mahallesinde Gecen yıl 2016/ Temmuz ayında temelini attığımız ve 1 yıl tamamlanan Köy konağımızı hizmete açmanın gururunu yaşıyorum.

Köy konağımız üç kat inşa olunmuş her katı 320 metrekare olup toplam 975 metrekaredir. Köy konağımız Çevresi ile 2980 metre karedir. Birinci katı Bayramlaşma ve iftar, toplantı salonu, ikinci katı İmam lojmanı sağlık odası misafir konaklama ve çok amaçlı çocuk eğitimi amaçlı salon, Üçüncü kat düğün nişan ve gençlik toplanma merkezi, Kültürel ve sosyal amaçlı hizmetleri için kullanılması planlanmaktadır.

Allah burada yapabileceğimiz tüm faaliyetlerde bizlere sadece güç ve beraberlik versin, Köyümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Haber: EKSPRES

 

 

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3643
22.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın