Pass

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı tarafından teşkilat mensuplarına yönelik iftar programı düzenlendi.

Albuzlar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftara, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, İlçe teşkilatında daha önce görev yapmış İlçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, AK Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman, İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Suzan Akman, Çaycuma Gençlik Kolları Başkanı Rüştü Amil, Çaycumalılar Derneği Başkanı Ramazan Taşdemir ve çok sayıda partili katıldı.

Selamlama konuşması gerçekleştiren AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu; “Ramazan ayı birlik, beraberlik, huzurdur. Fakat ülkemizin birliğini bütünlüğünü bozmak isteyen şer güçler her zaman olduğu gibi şu anda da faaliyetteler. Biz bu mübarek günlerde, birbirimizle bütünleştiğimiz takdirde hiç biz güç bizim önümüzde duramaz. Ramazan ayın son gününde Kadir geceniz, be bayramınızı kutluyorum. Ülkemizin, huzur ve güvenliği için çalışan herkese Allah kolaylık versin. Şehitlerimize Allahtan rahmet, gezilerimize acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun konuşmasında şunları söyledi; “Ramazan ayında teşkilatlarımız her gün sahalarda. Gerek şehit aileleri, gerek yaşlılarımız gerekse kimsesiz çocuklarımız ile iftar sofralarını paylaştılar. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise şunları söyledi; “Çaycuma İlçe Teşkilatlarımıza 16 Nisan referandum süresince yapmış oldukları gayretli çalışmalardan dolayı başta İlçe Başkanımız olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Asla % 50’nin altında oy aldık diye üzülmeyin. Çünkü biz Çaycuma teşkilatımızın ne kadar gayretli bir şekilde çalıştığını yekinen biliyoruz. Referandum sonra Anayasanın değişen maddeleri gereğinde Cumhurbaşkanımızı partimize üye yaptık. Olağanüstü kongre ile kurucu Başkanımızı tekrar Genel başkanlığa kabul ettik. Patimizin aşındaki Recep Tayyip Erdoğan ile yeni bir sürece giriyoruz. Bu yeni süreçte inşallah yeni yapılanma çalışmaları başlıyor. Bu ramazan meclis yoğun çalıştığı için sık sık aranızda olamadık. Ancak Zonguldak’ı da ilgilendiren önemli maddeler üzerinde çalıştık” diye konuştu.

İftar programında doğum günü olan AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu'na sürpriz yapıldı. Selamlama konuşmasından sonra yönetim kurulu, gençlik ve kadın kolları tarafından yaptırılan ve üzerinde partinin logosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi ile kendi resmi bulunan pastayı kesen Çolakoğlu “25 yaşına girdim” diye espri yaparak “Daha gencim, metal yorgunluğum da yok” dedi.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3486
21.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın