Pass

AK Parti Çaycuma Gençlik Kolları Başkanı Rüştü Amil hayata geçirdikleri çeşitli projelerden bir tanesinde Ramazan ayına özel yapılan “Gönül Sofrası” projesi olduğunu söyledi.

Proje dâhilinde insanların ihtiyaç ve sıkıntılarını birebir dinleme ve yetkililere iletme fırsatı bulduklarını belirten Rüştü Amil, ‘Ramazan rahmet ve berekettir. Ramazan paylaşmaktır, yardımlaşmadır, unuttuklarımızı hatırlama, gönül yapma ayıdır’ düsturuyla gönül sofralarına konuk olduklarını dile getirerek; “ Gönül sofrası çalışmamız kapsamında elimizdeki erzak paketleri ve hediye çeklerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Ailelere yardım yaparken sofralarına da misafir oluyoruz. Onlarla aynı sofrayı paylaşmak istiyoruz. O yüzden projemize 'Gönül Sofrası' dedik. Bizler gençlik kolları olarak sorunları dinlememiz lazım ve o sorunları ilgililere iletmemiz lazım. Temel misyonumuz budur” dedi.

Amil ve partili gençler daha önce tespit edilen ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, hediye çeki ve ramazan kolisi verdi, ailelerin iftar sofralarına konuk oldu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2411
20.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın