Pass

Çaycuma İlçesi Perşembe Belde Belediyesi'nin her yıl farklı mahallelerde düzenlediği iftar programların sonuncusu Merkez Mahalle’de gerçekleştirildi.

Camlı Köşk'de düzenlenen iftara, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu ve eşi Emine Bircan Arcaklıoğlu, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ali Başören, Perşembe Karakol Komutanı Remzi Yiğit, CHP Perşembe Belde Başkanı İsmail Hakkı Durdu, Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

İftara katılanlara teşekkür eden Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam; “Paylaşmanın öneminin en fazla hissedildiği ay olan bir Ramazan ayını daha geride bırakmak üzereyiz. Bu yılda Beldemize bağlı tüm mahallerimizde ayrı ayrı iftar programı gerçekleştirdik. Bu akşamki iftarımıza değerli Çaycuma Esnaf Odası Başkanımız Hayri Kandemir destek olmuştur. Kendisine teşekkür ederim. Herkesin yaklaşan Ramazan Bayramını şimdiden kutlarım” diye konuştu.

Okunan Kuran-ı Kerimin ardından iftar duasını İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu gerçekleştirdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2487
19.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın