Pass

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında ‘Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü’ kapsamında Çaycuma, Devrek ve Gökçebey ilçelerinden ‘Beyaz Bayrak’ ve ‘Beslenme Dostu’ ödülünü almaya hak kazanan okullara sertifikaları Çaycuma Kaymakamlığında düzenlenen törenle verildi.

Törene; Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Gökçebey Kaymakamı Gökhan Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Şube Müdürü Bayram Güneş, Zonguldak Sağlık Müdürlüğü Ruh ve Sosyal Hastalıklar Şube Müdürü Esin İlhan, Çaycuma Sağlık Grup Başkanı Merve Sinoplu Çekme ve okulların müdürleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli; “Çocuklar ülkemizin geleceğini inşa edecek insanlar. Biz geleceğin Türkiye’sini büyüklerle değil aslında çocuklarla inşa ediyoruz. 5 yaşından itibaren okullarımıza aldığımız çocukları 18 yaşına kadar gençliğin karakterin oturduğu en önemli dönemini okullarımızda geçiriyor. Bizler bu ülkede hep Cumhurbaşkanlığı Bakanları valileri doktorları yetiştiren öğretmenlerimizdir. Bu ülkede mühendisleri yetiştiren öğretmenlerdir. O yüzden okullarımızda yapmış olduğumuz çalışmaların her biri birbirinden değerli çalışmalardır. Aileleri sorduklarımızı da en değerli varlıklarını herhalde çocuklarımız derler. Hayatımız bile çocuklarımıza göre şekillendirmeye başlarız. Siz dünyanın en değerli varlıklarının emanet olarak bırakıldığı okulların idarecileriyiz. Çocuklarımız evde geçirdikleri vakit kadar merdeyse okulda vakit geçiriyorlar. Okullarımızın ve eğitimi ne kadar kaliteli hale getirmek için çaba harcıyorsak okul idarecileri olarak sizlere ve bizlere düşen en önemli görevde fiziki yapısı da çocuklarımızın en temiz bir okulda eğitim görmesini sağlamaya çalışmak. Beyaz Bayrak uygulaması kağıt üzerinde bir sertifikadır. Ama sizin okulunuz temiz ve güzel bir okul olduğunu ispatlayan velilere karşı çok önemli olan gücen duygusunu ortaya koyan bir belgedir. Bu yüzden ben beyaz bayrak uygulamasını çok önemsediğimi belirtiyorum. Çaycuma, Devrek ve Gökçebey ilçemizde de çok güzel çalışmalar yapılmış. Bunu bir belde olarak görmeyin. Kapımızın önünde bu bayrak dalgalandıkça gelen ailelerin okula olan güveninin artacağının bir göstergesi olarak görüyorum. Emeği geçen okul idarecilerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Programda Beslenme dostu olmaya hak kazanan okullar, Hisarönü Zübeyde Hanım İlkokulu, Saltukova Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu, Perşembe Anaokulu, Çaycuma Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu İlkokulu, Dereköseler İlkokulu, Dereköseler Ortaokulu, Akçahatipler İlkokulu/Ortaokulu, Çaycuma Cumhuriyet Ortaokulu, Sipahiler Ortaokulu. Devrek Sebahat Cemil Ulupınar Sosyal Bilimler Lisesi, Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi, Gökçebey Anaokulu.

Beyaz bayrak almaya hak kazanan Çaycuma Hayriye- Hayrullah Saki Anaokulu, Adaköy İlkokulu, 75. Yıl İlkokulu, Velioğlu İlkokulu, İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu, Muherremşah İlkokulu, Burunkaya Şehit Emrah Kartal ilkokulu, Çaycuma Atatürk İlkokulu, Güzelkayaka Ayça Yazıcıoğlu İlkokulu, Yukarıtaşçılı İlkokulu-Ortaokulu, Dereköseler İlkokulu, Akçahatipler İlkokulu-Ortaokulu, Kayıkçılar İlkokulu, sandallar İlkokulu, -Ortaokulu, Şehit Astsubay Salim Uçar İlkokulu, Nebioğlu İlkokulu-Ortaokulu,Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu İlkokulu-Ortaokulu, Mimar Sinan Ortaokulu, Helvacılar Ortaokulu, Sipahiler Ortaokulu, Kışla Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Hisarönü Şeçil Şanlı Ortaokulu, Saltukova Gazi Ortaokulu, Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi, Filyos Melek-Ahmet Şanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi, Oktay ve Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi, Saltukova Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi, Perşembe Filiz-Rifat Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi, Şehit Aydın Berber Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Çaycuma Açı Temel Lisesi, Çaycuma Özel Meslek Eğitim Merkezi, Devrek İlçesinden İstiklal İlkokulu, Çaydeğirmeni TOKİ İlkokulu, Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu, Kuvayi Milliye Ortaokulu, Karşıkaya 100. Yıl Ortaokulu, Devrek Anadolu Lisesi, Deverk Meslelik ve Teknik Anadolu Lisesi. Gökçebey İlçesinden Bakacakkadı Anaokulu-İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Tefen İlkokulu, Bakacakkadı Durmuş Demirel Ortaokulu, Karapınar Ortaokulu, Hacımusa Herkime Rıfat Hayri Sin Ortaokulu, Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne sertifika ve bayrakları protokol tarafından verildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3301
16.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın