Pass

Çaycuma İlçesi Nebioğlu’na Belde Belediyesi’ne AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun katkıları ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından verilen 4x4 kanal kazıcı ve yükleyici törenle hizmete girdi.

Nebioğlu Merkez Camii önünde Cuma namazı sonrası yapılan dualar ile araç için kurban kesildi. Törene; AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekilin verdiği sözü tutuğunu belirten Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan; “Görev süremiz içinde Belediyemizin araç parkını genişleyerek için gerek hibe yolu gerekse kendi bütçemizden 1 adet çöp kamyonu, 1 adet vidanjör, 1 adet cenaze aracı, 1 adet makam aracı, özel İdare Genel Sekreterliği’nden geçici görevle 1 adet itfaiye, 1 adet kamyon alarak araç parkımıza kazandırdık. 2013 yılında Şişli Belediyesi’nden geçici görevle tahsis edilen BMC kamyon Belediyemizin AK Parti’ye geçmesi ile iadesi istenmiştir. Bunun üzerine Milletvekilimiz Sayın Faruk Çaturoğlu’nun sıfır araç sözü bizlere teselli olmuştur. Belediyemizin araç parkında kanal kazıcı, yükleyici, damperli kamyonumuz bulunmadığından sorunumuzu AK Parti İstanbul Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Erol Kaya ve Sayın Faruk Çaturoğlu’na ilettik. Yapılan girişimler sonunda Çaturoğlu’nun ısrarcı tavırları ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından tarafımıza 4x4 kanal kazıcı ve yükleyici hibe edilmiştir. Belediyemizin ihtiyaçları ve imkânları doğrultusunda araç parkımızı güçlendirmeye, eski araçları yenileyerek daha kullanılır hale getirmeye devam ediyoruz. Yeni iş makinesinin Nebioğlu ve çevre köylerimize hayırlı olmasını diler aracın alınmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2901
16.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın