Pass

Çaycuma’da geçen yıl ilk kez başlatılan "Gençlik Sahurda buluşuyor, etkinliği Karapınar’da gerçekleşti. Karapınar Beldesinde gerçekleştirilen, Çeşitli yarışmaların olduğu gece Kur’an tilaveti ile başladı, İlahilerin okunduğu gece Sahur yemeği ile son buldu.

Karapınar Beldesinde yeni hizmete giren Belediye Düğün salonunda yapılan Sahur programına Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, ilçe Gençlik Spor Müdürü Şendoğan Kaya, İlçe Tarım Hayvancılık müdürü Coşkun Ulutaş, Çaycuma Müftülük Murakıbı Cemalettin Torun, Karapınar merkez ve mahallelerinde görev yapan Din görevlileri, Karapınar’lı Gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ayının Bereket ayı olduğunu söyleyen, sahuru Karapınar’da vatandaşlarla birlikte geçirmeyi tercih eden Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, " Geçen sene ilkini gerçekleştirdiğimiz ve busene ikinci Sahurumuzu birlikte yapmanın onurunu yaşıyorum. Güzel bir ortam var. Beldemizde Gelenek olarak devam ettirmeyi düşündüğümüz sahurumuzu misafirlerimizle birlikte burada yapalım dedik. Güzel oldu'' ifadelerini kullandı.” Ramazan ayı Karapınar'da bambaşka yaşanıyor. Sizlerle iftar ve sahur sofralarında buluşuyoruz. Bizimle aynı sofrada Ramazanın coşkusunu ve bereketini paylaşan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Gençliğin Sahurda ikinci Buluşmasını gerçekleştirdiği Programa katılan İlçe Gençlik Spor Müdürü Şendoğan Kaya ise, “Sizlerle birlikte olmaktan son derece memnunum. Müftülüğümüzün ve Belediyemizin organizesi ile bir araya geldik. Sahur programında da bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin" şeklinde konuştu.

Ramazan’ın paylaşma ve bereket ayı olduğunu ifade eden ilçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu bu ayın manevi atmosferinden her manada istifade etmeye çalıştıklarını söyledi. Sahura katılan vatandaşlar, birlikte yenen sahur yemeğinin ardından, dua ve katılan herkese teşekkür etti.

Arcaklıoğlu; “Bereketi bol bir sahur buluşmasında ikinci kez bir araya geldik. Karapınar buluşması her zaman çok bereketli ve kardeşlik ortamında geçiyor. Bölge Koordinatörümüz Ahmet Aydın’ın Şahsında tüm Din Gönüllüsü kardeşlerimize, Belediye Başkanımız Ahmet Aydın ve iştirak eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu güzel insanları buluşturan Belediye başkanımız Ahmet Aydın ve Cami Din görevlimiz Ahmet Aydın’ın gayretlerine teşekkür ediyorum. Rabbim Yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Bölge Koordinatörü Ahmet Aydin; “Gençlik Sahur Özel Buluşması” adı altında gerçekleştirdiğimiz bu güzel organizasyon istediğimiz güzellikte sonuçlandı, Yeni İnşa edilen Karapınar Belediye Düğün salonunda gerçekleşen bu manevi buluşmada bizleri yalnız bırakmayan başta ilçe müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu Hocamıza, her zaman maddi manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Ahmet Aydın’a, Gençlik Spor Müdürümüz Şendoğan Kaya’ya, İlçe Tarım Müdürümüz Coşkun Ulutaş’a, Müftülük Murakıbımız Cemalettin Torun’a, tüm katılımcılara ve de tabii gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2997
13.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın