Pass

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde yürütülen orman köylülerini kalkındırma çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Zonguldak’ta 2017 yılı ceviz aşılama çalışmaları tamamlandı. 

2017 yılı programı kapsamında toplam 330 bin fidanda yürütülen çalışmalarda 25 bin adet çıplak köklü ve sera ortamında da 5 bin adet çeşitli türlerde ceviz aşılandı. Chandler, Yalova 1-4, Kırşehir, Fernor, Frenquette, Pedro türdeki ceviz fidanlarının aşılanmasının yanı sıra 300 bin adet çöğürlük ceviz fidanının üretimi ve bakımı da yapılıyor.

“HEDEF, 550 BİN CEVİZ”
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ceviz aşılama çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade ederek “Zonguldak’ta üretilen fidanlar Türkiye’de ihtiyaç duyulan yerlere gönderilecek. 2016’da 260 bin ceviz fidanında çalışma yapılırken bu yıl bu sayı 330 bine ulaştı. 2018’de ise bu rakamı 550 bine çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Haber: İHA


 


Haber Okunma Sayısı : 2727
13.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın