Pass

Yeni kurulan Çaycumalılar Derneği (ÇAY-DER) iftar programı düzenlendi.

Zonguldak Memurlar Lokali’nde gerçekleştirilen programa; Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan, Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can, Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, AK Pati Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Zonguldak Dernekler Federasyonu Başkanı (ZONDEF) Gurbet Altay,  Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Emekliler Derneği Çaycuma Şubesi Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Çaycuma Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Güneş, Gençlik Hizmetleri Çaycuma İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, TTK Genel Müdür Yardımcısı Ercan Gebeş, TTK Müdür Yardımcısı İsmail Ünlütürk, APK Daire Başkanı Musa Şekerci, Makine İkmal Daire Başkanı Muharrem Kiraz, GMİS Karadon Şube Başkanı ve Yöneticileri Cemalettin Akyol, Akın Demirsoy, Kemalettin Karataş, Hasan Aydın, Merkez Şube Başkanı Birol Kundakçı, Merkez Şube Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Tasmacı, Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Çakır, Çaycuma Emlakçılar Derneği Erol Ünlü, TEKDER Başkanı Mustafa Şimşek, Çaycuma önceki Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman ve dernek üyeleri katıldı.

Okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. İl Müftüsü Rüstem Can’ın yaptığı duanın ardından Çaycumalılar Derneği Başkanı Ramazan Taşdemir dernek olarak ilk sosyal faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini ifade ederek katılarak destek verenlere teşekkür etti. Taşdemir; “

Biliyorsunuz ki Çaycuma'da derneğimiz bazı nedenlerden dolayı kapandı. Bizde yeni bir dernek kurarak Çaycuma’mızın sorunlarını ve faaliyetlerini ele aldık. Bilindiği üzere Çaycuma karayolu, havayolu, demiryolu ve denizyolunun aynı anda bulunduğu ender ilçelerden bir tanesidir. Bunun için özellikle Filyos Projesinin önemini düşünürsek Çaycuma gerçekten Zonguldak’ımızın en kıymetli, en değerli ilçelerinden bir tanesi olma yolunda ilerlemektedir. Bu proje ile ilgili önümüzdeki dönemlerde sorunlarımızı paylaşarak Ankara'da ki meclisimize taşıyıp özellikle kardeş derneklerle beraber olup hem ilçemizden hem Zonguldak’ımızın sorunlarına yardımcı olacağımızı belirtmek istiyorum. Bu konuda da biz düşüncelerimizi ve fikirlerimizi tüm kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. Çaycuma’mızın içinde çok değerli siyasetçilerimiz, bürokratlarımız, sivil toplum örgütlerimiz var. Bunların görüşlerini alarak diğer sivil toplum kuruluşları ile beraber Çaycuma için ne yapabiliriz bunu tartışacağız” diye konuştu.

ALTAY; ‘BİRLİKTEN GÜÇ DOĞUYOR’

 

Zonguldak Dernekler Federasyonu Başkanı Gurbet Altay ise Zonguldaklıların sesini bir yerlerde hep beraber duyurmak gerektiğini söyleyerek; “Önceki gün Zonguldak Dernekler Federasyonu'nun Bağcılar Kirazlı'da bir standı var. Biz özellikle bir stand yaptık. Tüm ilçelerden rica etsek yapabilirdik ama 33 derneğimiz buraya gelsin istedik. Silivri'den, Gebze'ye Bursa'ya kadar derneklerimizi ziyaret etmeye başladılar. O kadar güzel bir sinerji oldu ki. O sinerji diğer stantlara yansıdı. Diyorlar ki ‘Zonguldak da çok eskiden beri mi federasyonlaştınız?’ Hayır,  biz 2013’de bir araya gelemeye başladık. Yeni projeler üretmeye başladık. Birlikten güç doğuyor. Tabut bile tek başına gitmiyor. En az dört kişi lazım. Biz o dört kişi olmak ve sesimizi duyurmak adına, Zonguldaklı için bir şeyler yapmak adına yola çıktık. Sizler için bir kum tanesi, denizin kenarında bir yıldız olmaya çalışıyoruz. Kolay mı? Asla değil. Dinlenmemek yola çıkanlar asla yorulmazlar. Gelecek nesiller için yapılacak çok şey var. Sizlerle olmaktan çok mutluyum. Her zaman Zonguldak’ta Bursa’da Ankara’da bir kapınız olduğunu unutmayın. Bir telefon kadar yakınız hepinize. Birlikten güç doğduğunu zaten gördük “şeklînde konuştu. Dernek Başkanı Taşdemir ve yönetim kurulu üyeleri misafirlerle tek tek ilgilenerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2761
12.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın