Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi-Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yeşim Büyükmeriç, minik kalplerin fosillerle buluşmasını sağladı.

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğrencilerimiz bu projeyle bir ilke imza attılar. Gerçekleştirilen bir etkinlikle Zonguldak İlkokuluna minik bir Doğa Tarihi Müzesi armağan ettiler. Üniversite-ilkokul işbirliği ile ve tamamen öğrencilerin maddi manevi çaba ve katkılarıyla bir ilkokula yapılmış (bir devlet okulu) ve geliştirilebilecek ilk doğa tarihi müzesini kurdular. Evet, ilk etapta gönüllü bağışlarla hayata geçirilmiş ve mali bütçesi olmayan küçük bir proje, ama Umarız önümüzdeki yıllar daha kapsamlı bir Doğa Tarihi Müzesi kurulur ve bu minik müze gelişerek nesiller boyu ilham kaynağı olur. Türkiye'de bir ilkokula kalıcı olmak kaydıyla armağan edilmiş ilk müze. Projemiz üniversitemizde okutulan ders kapsamında Jeoloji Müh., Maliye, Biyomedikal Müh., İlahiyat, Makina mühendisi bölümü toplam 11 öğrencinin gönüllü katılımı ve işbirliği ile gerçekleşti. Projemiz için yaptırdığımız Mdf ve temperli camlı vitrinler ve tüm masraflar için gereken para, arkasında ağaç tohumları olan ve geri dönüşümlü kalemlerin satışı ve bağışlarla gerçekleşti. Vitrinlerdeki fosiller Zonguldak bölgesinden derlenenler dâhil, Türkiye'nin değişik yerlerinden topladığımız fosillerden oluşuyor. Öğrencilerimizin Doğa Tarihi Müzeciliği, Jeoloji ve Fosiller konusunda hazırladıkları posterler, sunumlar ve üniversite öğrencilerinin ilkokul öğrencileriyle buluşarak bilgi aktarması gerçekten çok gurur verici bir tablonun ortaya çıkmasını sağladı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2608
08.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın