Pass

Çaycuma Müftülüğü ve Türk Diyanet Vakfı Çaycuma Şubesi tarafından muhtarlar ve daire amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı iftar programı düzenlendi.

Ensar Yatılı Kuran Kursu bahçesinde düzenlenen iftara; Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, Zonguldak Derneler Federasyonu (ZONDEF) Başkanı Gurbet Altay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Güneş, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen, Çaycumalılar Derneği (ÇAYDER) Başkanı Ramazan Taşdemir, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Orman İşletme Şefi İlhan Albuz, KYK İbrahim Ethem Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Acar, Emlakçılar Derneği Başkanı Erol Ünlü, AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile il genel meclis üyeleri katıldı.

Okunan Kuran-ı Kerimi ardından İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu tarafından dua edildi. İftar vaktinin bereket vakti olduğunu ifade eden Arcaklıoğlu; “İçerisinde 50'ye yakın Hafızlığa çalışan yavrumuzun bulunduğu Ensar Yatılı Hafız Kur'an Kursumuz için desteğini esirgemeyen öncelikle köylülerimizi, vatandaşlarımızı hayra teşvik de hocalarımızla birlikte öncü olduğumuz için en başta değerli muhtarlarımı, sivil toplumun öncülerine, kamu kurum ve kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine çok teşekkür ediyorum. Bölgede örneği olmayan bu binamızdan şuan da 5 tane hafızımız çıktı. Saltukova ile birlikte toplam 15 hafızımız oldu. İnşallah şuanda ki hedefimiz buradan bu hafızların sayısını arttırmak için yanı başımızda ki İmam Hatiple ilgili projemizi değerli Milli Eğitim Müdürümüzle, Kaymakam Beyin öncülüğünde başlattık. Bugün haberini aldım ve öğrendim ki 50-60 civarında müracaat olmuş. Bunlardan biz 24 civarında hafızlık yapabilecek yavrumuzu alacağız. Kız öğrencilerde ve erkeklerde iki sınıf oluşturacağız. Burada İmam Hatip'in bünyesinde Zonguldak'ta hatta bölgede ilk Hafız İmam Hatip Ortaokulu'nun inşallah ilk Bismillahını bu sene çekeceğiz. Şimdiden hayırlı olsun. Bir 10 dönümlük Filyos Nehri  kenarında bir yere bir külliye cami,  Müftülük binası aynı zamanda Kur'an merkezinin temelini de atmak için de gayret sarf ediyoruz. İnşallah Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve birlikte Müftülük olarak nasip olursa bu sene son tahsis aşamasına gelecek. Allahu Teâla şu mübarek Ramazan ikliminde bu güzelliğin gerçekleşmesini de nasip eylesin.

Bu Ramazanda ayındaki temamız "Bütün canlara dokunalım". Eşimize, çocuklarımıza, koşumuza, akrabalarımıza sevdiklerimize. Özellikle köylerde din hizmetleri konusunda camilerimiz, Kur'an kurslarımız özellikle altını çiziyorum Hafızlık ve 4-6 yaş kurslarımız için bizlere desteklerini esirgemeyen sevgili muhtarlarıma çok teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun. Bu vadide belki biz olmayacağız burada ama sizin evlatlarınıza yetişecek inşallah. Allah şimdiden dualarımızı kabul eylesin”diye konuştu. Ezanın ardından dua edilerek oruçlar açıldı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2232
05.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın