Pass

Zonguldak’ın Kilimli İlçesi Gelik Beldesi'nde özel maden şirketine ait kömür ocağında mahsur kalan 2 işçiden 32 yaşındaki Volkan Köroğlu'nun ve 34 yaşındaki Tayfun KEskin'in cesedine 31 saat sonra ulaşıldı.

Ayiçi Mahallesi Esenlik mevkiinde Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan kiraladığı sahada üretim yapan özel şirkete ait kömür ocağında önceki gün saat 20.30'da meydana gelen göçükte işçiler 34 yaşındaki Tayfun Keskin ve 32 yaşındaki Volkan Köroğlu mahsur kaldı. Ardından TTK tahlisiye ve mesai arkadaşları tarafından kurtarma çalışması başlatıldı.

İşçilerden evli ve 3 çocuk babası Volkan Köroğlu'nun cesedi saat 04.30'da kurtarma ekibi tarafından göçükle oluşan kömür yığının içinden çıkartıldı. Köroğlu'nun cesedi, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Köroğlu'nun yakınları bu sırada gözyaşı döktü. Anne Nazife Köroğlu, "Bana oğlumu göstersin. Savcı gelecekmiş. Savcı oğlumu geri verecekse ben beklerim. 2 gündür oğlumu görmedim. Ne olur bana gösterin." diyerek ağladı.

2'İNCİ İŞÇİ'YE DE ULAŞILDI

Kömür ocağındaki göçükte mahsur kalan 2'nci işçi 34 yaşındaki Tayfun Keskin'in cesedine 34 saat sonra ulaşıldı. Keskin'in cesedi, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastane önüne gelen maden işçinin yakınları gözyaşı döktü.

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2687
01.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın