Pass

Barbaros Kutlutaş Ortaokulu’nda “Pratik Matematik” etkinliği gerçekleştirildi.

Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokulu, bir ilke imza atarak, Okul Müdürü Harun Toksoy, Matematik Öğretmenleri İrem Dereli ve Öğretmen Mustafa Dinçer koordinatörlüğünde  “Pratik Matematik” etkinliği gerçekleştirdi.

Okul müdürü Toksoy yaptığı açıklamada, “Gerçekleştirilen “Pratik Matematik” etkinliğinin okulumuz ve ilçemiz açısından bir ilk olması bizi mutlu etmiştir. Sosyal Sorumluluk Projemiz 22 Mayıs tarihinde okulumuz spor salonunda uygulama stantlarının kurulmasıyla aynı gün başlamış ve bölgemiz okullarından Mimar Sinan Ortaokulu, Özel Çaycuma Koleji, İmam Hatip Ortaokulu, Hisarönü Seçil Şanlı Ortaokulu, Saltukova Gazi Ortaokulu ve Gemiciler Ortaokulunun da katılımları sağlanarak güzel bir etkinlik gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimiz 26 Mayıs tarihinde amacına uygun bir şekilde tamamlanmıştır. Bu vesile ile Sosyal Sorumluluk Projesinde görevli Matematik Öğretmenlerimiz, Mustafa Dinçer, İrem Dereli, Mustafa Acer, Özdem Akyüz, Selda İnam, Nevin Demir, Ramazan Alan, Hatice Uzaldı, Özgül Kızılöz’e teşekkür ederim. Ayrıca Pratik Matematik etkinliğimizde desteklerinden dolayı, İlçe Kaymakamımız Sayın Serkan Keçeli’ye, Çaycuma Belediye Başkanına, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Özdemir’e İlçe Jandarma Karakol Komutanı Selçuk Özen’e teşekkür ederim” dedi.

Pratik Matematik Etkinliği Koordinatörlüğünü üstenen Barbaros Kutlutaş Ortaokulu Matematik Öğretmenleri İrem Dereli ve Mustafa Dinçer proje içeriği ile ilgili yaptıkları açıklamada, “Pratik Matematiğin temel eğitimi desteklemeyi amaçlayan, matematik ve eğlenceyi birleştiren bir aktivite programı olduğunu söyleyen öğretmenlerimiz, öğretilen kavramlarla ilgili olarak öğrencilerin “ne işimize yarayacak” şeklindeki sorularına yanıt bulmaları için bu kavramların günlük hayattaki uygulamalarını, öğrencilerin aktif katılımlarıyla birebir tecrübe etmelerini sağlamayı amaçladıklarını dile getirdiler. Uygulama aşamasında, öğrencilerin kurulan istasyonların üzerindeki yönergeleri takip ederek, grup çalışması ile uygulama yaparken eğlenerek öğrenmelerinin beklendiği söylendi. Ayrıca gelen ekiple daha önce tanışmadıklarını, ama öğrencilere yaklaşımları ve işlerine olan bağlılıklarının kendilerini mutlu ettiğini dile getiren koordinatör öğretmenlerimiz; bu tür projelerin ilçemizde daha çok yapılmasının kapısını araladıklarını, bu projede kendilerine destek olan herkese teşekkür ederiz” dediler.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3723
30.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın