Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksek Okulu ve Gökçebey Mehmet Mithat Çanakçı Meslek Yüksek Okulu’nun mezuniyet töreni Çaycuma Şehir Stadyumunda gerçekleştirildi.   

Törene, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Rektör Yardımcıları, Çaycuma Kaymamı Serkan Keçeli, Gökçebey Kaymakamı Hakan Öztürk, Çaycuma Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ferdi Kuyu, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma Yüksek Öğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir, Çaycuma MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya Gökçebey MYO Müdürü Doç. Dr. Hasan Özer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda akademik personelin yanı sıra öğrencilerin aileleri katıldı.

Öğrenciler adına konuşma yapan Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Bölümü Ayten Şenol Özçakır, evli ve iki çocuklu bir öğretmen olduğunu ifade ederek o kuma azmini anlattı. Çaycuma MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hükmet Yazıcı, Gökçebey MYO Müdürü Doç. Dr. Hasan Özer de konuşmalarında öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler.

BÜE Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer yapılan yatırımlarla her iki kampüsün de eğitim üsleri olacağını ifade ederek; “Üniversitemiz 11 ayrı kampüste 14 Fakülte, 1 devlet konservatuarı, 4 yüksekokul, 3 enstitü, 30 araştırma-uygulama merkezi ve 8 meslek yüksekokulu ile eğitim-öğretim, araştırma ve topluma hizmet üretimi faaliyetlerine her geçen gün kapasitesini artırarak devam etmektedir. Bülent Ecevit Üniversitesi 35 bin öğrencisi, 2400 akademik ve idari personeli ve 51.500 mezunu ile artık çok büyük bir aile oldu. Bülent Ecevit Üniversitesi olarak, 2016 -2017 eğitim-öğretim yılı sonunda yaklaşık 7150 öğrencimizi Gökçebey ve Çaycuma Meslek Yüksekokulu ise 925 öğrencimizi mezun etmenin, geleceğe uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün diplomalarını alacak olan sevgili öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum. Sevgili öğrencilerimizin eğitim-öğretimlerine büyük emek veren, fedakârca çalışan saygıdeğer öğretim elemanlarımızı da en içten duygularımla kutluyor ve emeklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Hepinizin malumu olduğu üzere Çaycuma kampüsümüz son yıllarda hem fiziki yapısı hem de insan kaynakları açısından olağanüstü bir gelişmeye ve büyümeye tanık oldu. Çok sayıda yeni program açtık, öğrenci ve öğretim elemanı sayısında çok büyük artışlar gerçekleştirdik. Büyük çevre düzenlemeleri yaptık, yeni eğitim binaları ve laboratuvar hizmete aldık. En son Çaycuma kampüsümüzde faaliyet gösterecek olan Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu’nu kurduk. Kampuslarımız bu yatırımlarımızla önümüzdeki yıllarda çok daha güçlü eğitim üsleri olacaklardır. Bu süreçte bize büyük destek olan Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanla Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın zeki Yurtbay'a, Çanakçı Ailesine, TSO Başkanlarımıza, Ali Osman Odabaş'a, Çaycuma ve Gökçebey Yüksek Öğretim Kurumlarını Destekleme Derneklerine ve diğer hayırseverlerimize şahsım ve üniversitem adına şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca tüm bu süreçleri başarıyla yürüten Çaycuma MYO Müdürümüz Sayın Hikmet Yazıcı'yı ve Gökçebey MYO Müdürümüz Hasan Özer'i ve çalışma arkadaşlarını da kutluyor ve teşekkür ediyorum. Değerli Aileler, Bizlere emanet ettiğiniz ve sizler için dünyanın en değerli varlıklar olan çocuklarınız, bu ülkemize hizmet etmek için can atan, yetişmiş, meslek sahibi birer genç olarak karşınızda duruyorlar. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Sizleri böyle evlatlar yetiştirdiğiniz için kutluyorum. Eğitimleri boyunca yaptığınız fedakârlıklardan dolayı ve en önemlisi bize güveniniz için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Dereceye giren öğrencilere hediyeleri BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Rektör Yardımcıları, Çaycuma Kaymamı Serkan Keçeli, Gökçebey Kaymakamı Hakan Öztürk, Çaycuma Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaycuma Yüksek Öğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir tarafından verilirken, Rektör Özer ve akademik personel ile birlikte kep fırlatan öğrenciler mezuniyetlerini aileleri ile paylaştı.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3164
23.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın