Pass

Çaycuma Yukarıtaşçılı Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ okul binasında gerçekleştirildi.

Fuara; Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Ersoy Salman, İlçe Sağlık Grup Başkanı Merve Sinoplu Çekme, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Kadriye Uzunel, Huzur evi Müdürü İzzet Örenli, Memur Sen ve Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, banka ve okul müdürleri ile öğrenci velileri katıldı.

Okul Müdürü Mehmet Yılmaz, Bu yıl TÜBİTAK 4006 Bilim fuarının ilkini gerçekleştirdiklerini söyleyerek; “TÜBİTAK Bilim Fuarları, temel eğitimde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı ortaokullarda düzenlenen bilimsel faaliyetlerdir. Bu fuarların amacı, öğrencilerin ürettikleri bilimsel bilgileri arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle ve ilgi duyan herkesle paylaşmalarını sağlayacak eğitici, öğretici ve eğlendirici bir ortam oluşturmaktır. Bu ortamda araştırmasını sunan öğrenciler, üretebilmenin heyecanını, ürettiğini başkaları ile paylaşmasının coşkusunu ve bunların kendisinde oluşturduğu özgüven duygusunu yaşayacaktır. TÜBİTAK Bilim Fuarları düzenlemek için Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullardan hizmet alanı 1, 2, 3, 4 olanlar 20 proje sergilemelidir. Bu koşul, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 5. ve 6. hizmet alanlarında bulunan okullar için 10 proje olarak belirlenmiştir. Okulumuzda 5. hizmet alanında yer aldığı için öğrencilerimizin hazırlamış oldukları projeler 10 proje ile sınırlandırılmıştır. Yapmış olduğumuz bu etkinliğe bizleri kırmayarak katılıp bizleri onurlandırdığınız için hepinize okulumuz adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Fuarın açılışını bir öğrenci ile birlikte gerçekleştiren protokol üyeleri birbirinden yaratıcı projeleri inceledi. Öğrencilerin sunum ve projelerini çok beğenen Kaymakam Keçeli, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2740
23.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın