Pass

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Çaycuma’da gençlik konseri fener alayı düzenlendi.

İlk olarak Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gençlik konseri verildi.

Konseri, Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Kıvılcım Kalyoncu, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt, Perşembe Jandarma Karakol Komutanı Remzi Yiğit, Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Şef Ertuğrul Karabulut yönetimindeki topluluk solo ve koro olmak üzere değişik yörelere ait birbirinden seçkin 22 eser seslendirdi.

Topluluk Başkanı Ayşen Köktürk açılış konuşmasında şunları söyledi; “Bu akşam onurlu ve gururluyuz. 98 yıl önce bugün Bandırma vapuru ile Samsun'a çıkan Kurtuluş Savaşımızı ve mücadelemizi başlatan Atamızı ve silah arkadaşlarını, bizlere millet olma şerefini nail eden şehitlerimizi, sevgi, saygıyla ve minnetle anıyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, hayatta olan gazimiz varsa da hayırlı yaşamlar diliyorum. Bu cennet vatanı bize emanet ettiler. Böyle 19 Mayıslar da, 29 Ekimler de, 18 Martlar da değil her zaman sahip çıkıyoruz ve çıkacağız da. Ara konserlerimiz hariç bu bizim ikinci konserimiz. Bu akşam aramızda yurtdışından, İstanbul'dan, İzmir'den, Zonguldak’dan özel konuklarımız var. . Ortaklaşa katkılarından dolayı Çaycuma Kaymakamlığı ve Belediyesi’ne, Kültür Merkezi Müdürümüze, 10 yıldır kahrımızı çeken şefimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene, ne mutlu bize” diye konuştu.

Konser sonunda Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe Şef Ertuğrul Karabulut’a çiçek takdim ederken, Karabulut Çaycuma’da son konserine çıktığını söyledi. Ankara’da ikamet ettiğini ve 10 yıldır koro çalışmaları için Çaycuma’ya gelip gitmenin kendisini yorduğunu belirten Karabulut; “ Hakkınız helal edin. Her zaman Çaycuma’nın gönlümde farklı bir yeri vardır. Ben bu topluluğu beni buraya getiren çok usta isimlerden bir tanesi Çaycuma’da türkü alanında çok önemli bir isim Sayın Ayşen Köktürk’e çok teşekkür ediyorum. Nihaiyi kararımdır, asla kararımdan geri adım atmayacağım. Ama Çaycuma benim için çok önemli, başka programlarda görüşmek üzere” diye konuştu.

Karabulut’un kararını kimsenin bilmediğini ilk defa açıkladığını söylerken, seyirciler alkışla kalması yönünde tezahürat yaptı. Türk Halk Müziği konserinin ardından yüzlerce kişinin katılımı ile fener alayı ve havai fişek gösterisi düzenlendi. Kültür ve Sanat Merkezi önünden bayraklar ve meşalelerle Cumhuriyet meydanına yürüyen vatandaşlar son olarak son meydanda geçlerden oluşan grubun seslendirdiği şarkılar ile eğlendi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2302
20.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın