Pass

Çaycuma Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi öğrencilerinin Gençlik Haftası’na özel yaptığı resimlerden oluşan sergi Cumhuriyet Meydanı’nda açıldı.

Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayten İnaloğlu öğrencilerin sergiye okulda çok yetenekli öğrencilerin olduğunu ifade ederek; “Sergimizde 18 tane resim var. Öğrencilerimiz çok güzel çalışıyorlar, atölyeye severek geliyorlar. Günde bir tane tablo çıkartan öğrencilerim var. Bu beni çok mutlu ediyor. 19 Mayıs Gençlik Bayramı adına da böyle bir çalışma olması benim için ayrı bir mutluluk” diye konuştu.

Okul Müdür Satılmış Erenoğlu ise Gençlik Haftası etkinliklerine okul olarak resim sergisi ve konser vererek destek olduklarını söyleyerek; “Öğrenci ve öğretmenlerimiz uzun zamandır beri hazırlanıyor. Okulumuzda güzel sanatlar, spor ve müziğe karşı ilgisi olan öğrencilerimize imkân veriyoruz. Zaten ilköğretimden bazı yeteneklerle geliyor. Bunları gün yüzüne çıkartıp geliştiriyoruz. Resim sergimizin üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Artık gelenek haline geldi. Aslında amacımız tüm liselerimiz ile birlikte bu sergiyi açmaktı. Fakat diğer liseleri programa katamadık. İnşallah bu konudaki çabamız devam edecek. Önümüzdeki yıl tüm liseleri bu etkinliği dâhil etmek istiyorum” diye konuştu.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3256
19.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın