Pass

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Çaycuma’da çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.    

Programa Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe, Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Kara, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Cumhuriyet Savcısı Sultan Çavundurluoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, İlçe Emniyet Müdürlüğü Karakol Amiri Hasan Bektaş, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, MHP İlçe Başkanı Ersin Akyüz, SP İlçe Başkanı Bırak Erol, CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma MYO Müdürü Yrd. Doç. Hikmet Yazıcı, Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul ve daire müdürleri katıldı.

İlk olarak Atatürk Anıtına Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya tarafından çelenk konuldu.

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı gerçekleştiren Kaya; “19 Mayıs 1919 tarihi Büyük Önder Atatürk'ün Samsun'a çıkış tarihi olmakla beraber, Kurtuluş Savaşı için atılmış en büyük adım olma özelliğine de sahiptir. Türk milletinin Büyük önderliğinde verdiği mücadelenin, düşmanın atılması konusunda kararlılığın ilk tohumlarının Mayıs 1919 tarihi milli de temel tarihi olmuştur. Sevgili gençler, ‘Büyük Önder Atatürk, bağrından temiz yetişiyor, bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkada kalmayacak’ sözünü hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayınız. Türk gençliği olarak sizler, kendinize duyulan güveni asla boşa çıkarmayacak, Atatürk'ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türk milletine görev ve sorumluluklarınızı en güzel şekilde yerine getireceksiniz. Buna olan inancımız sonsuzdur. Sizler bu ülkenin her şeyi, geleceği ve ışığısınız. Umuyor ve inanıyorum Türk gençligi Atatürk'e ve milletine yakışır bir şekilde yetişip, kendisinden beklenenleri layıkıyla yerine getirecektir. Konuşmama burada son verirken Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram’ınızı kutlar, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum”diye konuştu.

Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi öğrencilerinin gençliğe hitabesi, gençlik adına konuşma ve şiirlerin ardında gençliğin Ata’ya cevabı okundu. Öğrencilerin taekwondo gösterileri ise büyük beğeni topladı. Çaycuma Gençlik Merkezi öğrencilerinin gitar dinletisi ve Çaycuma Belediye Bandosu’nun müzik dinletisi ile kutlama programı sona erdi. Gün boyu çeşitli sergi ve konserlerle etkinlikler devam etti.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3111
19.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın