Pass

Umreciler İstasyon Mahallesi'ndeki Terminal mevkii Kudüs Camii önünde toplandı. 37 kişinin yer aldığı 40 Günlük Ramazan umre kafilesi dualarla umre yolcuları uğurlandı.

Uğurlama sırasında Kuranı Kerim ve İlahiler okundu Kafile Başkanı Mevlüt Şen Umreye gideceklerle tek tek ilgilendi ve yolculuk hakkında bilgi verdi. “Bugün itibari ile ilçemizde Ekrem Turizme müracaat edip de gitmek isteyen 18 kişiye yakın umreci Kardeşimizle birlikte kutsal Topraklara gidiyoruz. Umre ibadeti, Müslüman'ın hayatında dönüm noktası teşkil eden ibadetlerden biridir. Çünkü hac ve umre, hem dünyevi hem de uhrevi faydaları bulunan çok kutsal, çok mübarek bir hadisedir. Bu mutluluğu yaşamak her Müslüman'ın arzusudur. Bizler oraya ibadet için gidiyoruz. Zamanımızı tavaf ederek, namaz kılarak, Kur'an okuyarak, zikir ve tesbihat gibi ibadetlerle geçirmeye çalışarak Onbir ayın sultanı ramazan ayını Mekkede, Kabede geçirmek için gidiyoruz. Allah, umreye gidecek kardeşlerimizin umrelerini makbul eylesin, en güzel şekilde umre yapıp gelmeyi, gidemeyen kardeşlerimize de en yakın zamanda gitmeyi nasip eylesin" dedi. İstasyon mahallesi Terminal Kudüs Camii önünde okunan duaların ardından umreciler yakınları ile tek tek vedalaşarak otobüse bindi. Umre kafilesi, Medine-i Münevvere' ye yolculuk yapmak üzere yakınlarının duaları ve gözyaşları eşliğinde kutsal topraklara uğurlandı.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2465
18.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın