Pass

Çaycuma Saltukova Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu, Papatyalar ve Yıldızlar Sınıfı öğrencileri tarafından Anneler günü ve yılsonu etkinliği gerçekleştirildi.

Çaycuma Kültür Sanat Merkezi salonunda gerçekleşen etkinliğe ilgi büyük olurken,  minik öğrenciler etkinlikte yetenekleriyle performanslarını gösterip büyük alkış aldılar. Minik öğrenciler annelerini duygulandırırken aynı zamanda yapmış oldukları çeşitli gösterilerle büyük alkış aldılar.   

Çaycuma Kültür Sanat Merkezi salonunda gerçekleşen etkinliğe; Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Güneş, Türk Eğitim Sen. Çaycuma Temsilcisi Tarık Arslan, Okul müdürleri, Öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çocuklarımız geleceğimizin bir ışıltısı bir aynasıdır kelimesini vurgulayan Saltukova Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu Müdürü Yeliz Sabah, açılış konuşmasında “Çocuklarımız geleceğimizin bir ışıltısı bir aynasıdır” vurgulayarak şunları söyledi; “Çocuklarımızı nasıl yetiştirirsek o şekilde karşılığını mutlaka alırız. Çocuklarımız bir şeyi yaptıklarında nasıl mutlu oluyorsa, onları sergilediklerinde de o kadar heyecanlanıyorlar. Çocuklarımıza bu heyecanı ve mutluluğu yaşattığınız be katılımınız ile bizlere onur verdiğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Ayrıca bu gururu ve mutluluğu yaşamamızı sağlayan sevgili öğrencilerimizi ve değerli öğretmenlerini gayretli başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Katkılarından dolayı değerli velilerimize ve bizleri yalnız bırakmayan sevincimize ortak olan değerli misafirlerimize ve Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş’e teşekkür ediyorum” dedi.

Öğretmen ve Öğrenciler tarafından hazırlanan programa katılan Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş; “2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Anneler gününe özel yılsonu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen, Öğretmenlerimizin ve Çocuklarımızın gayretleri ile hazırlayıp oynadıkları gösteri, Oyunları Programını sizlerle birlikte izlemek, bu güzel atmosferi paylaşmak adına burada bulunmaktayız. “Çocuklarımızın oyun yoluyla; hayata barışık, mutlu, farkındalıklarını bilen ve buna teşvik eden »öğretmenlerimizin model olduğu »destekleyici ve çocuklara kendilerini gerçekleştirmede örnek olan, Çocuklarımızın ise: özgür ipuçları olan bir ortamda eğitim vermeye çalışan ve amaç edinen bir ekip olarak »bugün sizlere minik kalplerin en özel, en güzel ve her şey den de önemlisi, “HAYATTA BENDE VARIM ” mesajını vererek sizlerle bu anı paylaşmak çok güzeldi, Emeği geçen Okul müdürü başta olmak üzere öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Tebrik ediyorum” dedi.

Minik öğrenciler anne sevgisini öne çıkaran gösterilerle, annelerini duygulandırırken aynı zamanda anneleri de evlatlarıyla gururlandı. Çocukların yaptığı muhteşem gösteri izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2988
17.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın