Pass

Çaycuma Mimar Sinan Ortaokulu V.4006 Tubitak Bilim Fuarı okul bahçesinde gerçekleştirildi.    

Programa, Çaycuma Belediye Başkanı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, TSO Başkanı Rıfat Sarsık, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Sabit Memiş, Devlet Hastanesi Başhekimi Gürkan Kertiş, Ziraat Odası Başkanı, KYK Müdürü Ahmet Acar, SGK Müdürü Hasan Hüseyin Çetinkaya, Eğim Bir Sen Çaycuma İlçe Başkanı Ersoy Salman, Türk Eğitim Sen Çaycuma İlçe Başkanı Tarık Arslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Cengiz Yılmaz ve Mehmet Yetim, Emlakçılar Derneği Başkanı Erol Ünlü, Belediye meclis üyeleri ile okul müdürleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan 7. Sınıf Öğrencisi Elif Kapsuk şunları söyledi; “Dünyada her şey için, yaşam için, başarı için en gerçek yol gösterici bilimdir, fendir. Bilim ve fennin dışında yol gösterici aramak aymazlık, bilgisizlik ve doğru yoldan çıkmışlıktır." Atamızın bu sözünden almış olduğumuz ilhamla çıkmış olduğumuz gururlu yolculuğumuzun 5.yılındayız. Bu bilimsel heyecanı 2013 yılında 26 adet projeyle başlattık. 2014 yılında 30 adet projeyle, 2015 yılında 42 adet projeyle, 2016 yılında 64 adet proje ile devam ettirdik.2017 yılına geldiğimizde ise TÜBİTAK'ın koymuş olduğu proje sınırlamasından dolayı 20 adet proje ile karşınızdayız. Fen bilimleri öğretmenlerimiz Cihan Kararkök, Yılmaz Yıldız ve Cengiz Gegekoğlu danışmanlığında 11 öğrenci arkadaşımızla toplamda 6 proje hazırlanmıştır. Matematik öğretmenlerimiz Emrah Işık, Sedat Torlakcık, Oktay Çakmak, Gülçin Yiğit ve Özlem Ilgın. Toplamda 6 proje ile 12 öğrencimiz Bilim Fuarımıza katılmıştır. Tübitak Bilim Fuarımıza bu sene 4 proje ile İngilizce öğretmenlerimiz Eren Yirmibeş, Derya Doruk Akçin, Sena Ekim Kaban ve Şenay Kul Gezer danışmanlığında 10 öğrencimiz katılmıştır. Son olarak Sosyal Bilgiler öğretmenlerimiz Mahir Akşan ve Ersin Günel danışmanlığında 4 proje 9 öğrenci tarafından hazırlanmıştır. Toplamda 14 öğretmen danışmanlığında, 42 öğrenci tarafından 20 adet proje çalışması yapılmıştır. Ayrıca okulumuz Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar öğretmenleri tarafından öğrencilerimize hazırlatan yılsonu sergimiz, okulumuz giriş katında sizlerin beğenisine sunulacaktır”.

Son olarak öğrencilerin hazırladığı birbirinden ilginç projeler katılımcılar tarafından gezildi. Öğrenciler projeleri hakkında bilgi verirken Okul Müdürü İsmail Baş, proje sorumlusu öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3132
17.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın