Pass

Çaycuma İlçesinde Toplum Sağlığı Merkezi tarafından obeziteye dikkat çekmek amacıyla ‘Sağlık İçin Pedalla’ etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe protokol dâhil yediden yetmişe yaklaşık 300 bisikletli katılarak Çaycuma turu attı.

Etkinliğe; Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferdi Kuyu, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, SGK Çaycuma Şube Başkanı Hasan Hüseyin Çetinkaya,  Nüfus Müdürü Salim Yiğit, Zonguldak Halk Sağlığı Müdürü Fatih Akça, Çaycuma Toplum Sağlığı Müdürü Merve Sinoplu Çekme,  İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kanser Şubesi Müdürü Esin İlhan, Çaycuma Bisiklet Kulübü Başkanı Mustafa Arslan ve üyeleri, okul müdürleri de katılarak destek verdi.

Çaycuma’da bisiklet kullanımının giderek arttığını ifade eden Kaymakam Serkan Keçeli; “Zonguldak’ta bisiklet  binme imkanı arasında en başta gelen ilçeler arasında Çaycuma gelmektedir.  Bu doğal güzellik içinde ‘Sağlık İçin Pedalla’ etkinliğimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Daha çok spor yapan, daha çok yürüyen ve daha çok bisiklete binen nesiller olması temenni ile etkinlikte emeği geçen tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.

Zonguldak Halk Sağlığı Müdürü Fatih Akça ise Çaycuma’nın bisiklet için en uygun yerlerden biri olduğunu söyledi Akçay ; “Obezite problemi sadece kendisi sorun değildir. Neden olduğu hastalıkların başında diyabet, hipertansiyon ve hatta bazı kanser türleri gelmektedir. Zonguldak Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak fiziksel aktivitenin artırılmasına yönelik bir takım farkındalık etkinlikleri düzenliyoruz. Bu kapsamda merkez ve ilçelerimizde bu hafta içinde değişik etkinlikler düzenledik. Finali Çaycuma’da taçlandırmayı düşündük. 300 kişi ile etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Özellikle Çaycuma’ya teşekkür ediyorum. Vadi bisiklet yolları ve yürüyüş parkurları için bulunmaz bir cennet. Biz vadide çok daha kapsamlı bir etkinlik yapabiliriz.  Bu katılım ile bunu düşünmeye başladık. Tüm Çaycumalılara teşekkür ediyorum”

Çaycuma Toplum Sağlığı Müdürü Merve Sinoplu Çekme ise duygularını şöyle ifade etti; “Gönülden teşekkür etmek istediğim bir Çaycuma halkı var. Bu katılım ile hepimizi onure ettiniz. Sayın Kaymakamımız Serkan keçeli, MYO Müdürümüz Hükmet yazıcı ve Saltukova Belediyesi bisiklet temini ve taşınması konusunda yardımcı oldular. Ekibimiz gece gündüz çalışarak sizlere sağlam bisikletler temin etmeye çalıştık”.

Etkinliğe katılan en ileri  yaştaki bisikletçi Nadir Yardım’a Kaymakam Serkan Keçeli tarafından plaket takdim edildi. Etkinliğin en küçük katılımcısı 4, 5 yaşındaki Oğuzhan Açıkgöz ise plaketi İl Halk Sağlığı Müdürü Fatih Akçan’ın elinden aldı.

Çaycuma Bisiklet Kulübü Başkanı Mustafa  Arslan etkinlikte uyulacak güvenlik kurallarını anlatarak; her hafta sonu düzenledikleri bisiklet  turlarına herkesi davet etti. Etkinliğe katılmak  isteyen ancak bisikleti olmayanlara bisiklet temin edildi. Yaklaşık 300 kişi Çaycuma caddelerinde toplu olarak  tur atarak etkinliği tamamladılar.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2821
15.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın