Pass

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen "Kadın Tasarımcılar Çaycuma'yı Değiştiriyor" adlı AB Projesi kapsamında Kayseri'ye İnceleme Gezisi düzenlendi. 

Kayseri'deki büyük mobilya fabrikalarının ziyaret edileceği gezi programı 11-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.


Mobilya sektöründe faaliyet gösteren üyelerin yanısıra Proje kapsamında düzenlenen Bilgisayarlı Mobilya Tasarımı kursuna katılan kadın tasarımcılar da bu gezi kapsamında Kayseri'nin önde gelen mobilya fabrikalarını ziyaret edecekler.

Geziye Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Yaşar Ilgın, Meclis Üyesi Musa Uslu, Genel Sekreter Alper Püren ile Genel Sekreter Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Recep Acar da katıldı.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rifat Sarsık konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı dezavantajlı kişilerin sosyal entegrasyonu ile istihdam edilebilirliklerinin geliştirilmesi Projesi Kadın Tasarımcılar Çaycumayı Değiştiriyor Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz Bilgisayar Destekli Çizim Programı eğitimlerine katılan tasarımcılar ve mobilya sektöründeki temsilcilerimiz ile birlikte Kayseri İnceleme Gezisi düzenledik. Katılımcılar Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Merkez Çelik A.Ş., Mondi Mobilya ve Kilim Mobilya tesislerini gezerek bilgi alacaklar. Gezinin başarılı geçmesini ve hayırlı olmasını temenni ediyor, bu gezide konukseverliklerini esirgemeyen Kayseri Sanayi Odası Başkanı Sayın Mehmet Büyüksimitçi, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Sayın Şaban Ünlü ve Kayseri Ticaret Odası Başkanı Sayın Mahmut Hiçyılmaz'a teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2872
12.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın