Pass

Saltukova Gazi Ortaokulu tarafından Trafik Haftası etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe; Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, İlçe Emniyet Müdürü Karakol Amiri Hasan Bektaş, belediye meclis üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı okulu 8-C sınıfı öğrencilerinden Beyza Düzcük yaparak şunları söyledi; “Trafik denilince aklımıza taşıtlar gelir. Oysa trafik, sadece taşıtlardan ibaret değildir. İnsanlar ve hayvanlar da trafiği oluşturan oldular içindedir. Taşıtların, insanların ve hayvanların, yollar üzerindeki her tür türlü hareketlerine trafik diyoruz. Hızla artan taşıt sayısı ile birlikte trafik sorunu da artmıştır. Ülkemizde her yıl binlerce insan trafik kazaları hayatını kaybetmektedir. Trafik canavarı ile mücadele etmenin tek yolu, trafik kurallarına uymaktır. Bilgisiz ve duyarsız insanlar, trafik kurallarına uymayarak ölen insan sayısının artmasına sebep olmaktadır. Trafik Haftası, trafik kurallarının anlatılmasından önemli bir zaman dilimidir. Kuralları öğrenerek ve çevremizdeki insanlara öğreterek, bu haftanın amacına ulaşmasına yardımcı olabiliriz. Cadde ve sokaklarda yaya geçitlerinden geçmeliyiz. Karşıdan karşıya geçerken, önce sola, sonra sağa ve tekrar sola bakarak geçmeliyiz. Trafik polisinin olmadığı yerlerde, trafik ışık ve işaretlerine dikkat etmeliyiz. Üst geçit olan yerlerde mutlaka geçidi kullanmalıyız. Taşıtlara asılmamalı ve taşıtlar durmadan inip binmemeliyiz. Taşıt pencerelerinden kollarımızı ve başımızı çıkarmamalıyız. Duran bir taşıtın hemen önünden ve arkasından geçmemeliyiz”

Trafik konulu şiirlerin okunmasının ardından trafik konulu skeçler, trafik defilesi ve koro beğeni topladı. Çizgi filmlerle trafik ve bisiklete binme kuralları anlatıldı. Son olarak Kaymakam Serkan Keçeli tarafından trafik konulu resim ve slogan yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından açılan stant gezilerek etkinlik sona erdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3043
10.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın