Pass

Çaycuma Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu tarafından açılan kursların yılsonu gösterileri Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe; Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, Emekliler Derneği başkanı Nizamettin Eyidoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Metin Osmanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ruhi Çevik, Memur Sen ve Diyanet Sen İlçe Başkanı Kenan Tunç, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy, okul ve daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy açılış konuşmasında şunları söyledi; “2016-2017 eğitim ve öğretim yılı içerisinde açmış olduğumuz sanatsal ve kültürel kurslarımızın gösterilerini izlemek üzere toplandık. 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında biz sanatsal ve kültürel kurslar olarak genellikle bağlama kursu, resim kursu, gitar kursu, keman kursu, yan flüt kursu, sportif kurslarda taekwondo kursu, halk oyunları kurslarıyla Çaycuma’mıza hizmet etmeye çalıştık. Bu kursların açılmasındaki temel hedefimiz, Çaycuma halkının boş vakitlerini nitelikli olarak değerlendirmesini sağlamak ve özellikle de benim hoşuma giden, kıymet verdiğim özgün eğitimde ki öğrencilerimizin bu kursta faaliyet göstermeleridir. Sebebi ise bilindiği üzere okullarda verdiğimiz eğitim genellikle akademik başarı üzerine kurduğumuz ve öğrencilerden bunu beklediğimiz bir eğitim düzeni şekli devam ediyor. Biz burada Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak çocuklarımıza sanatsal alanda yeterlikler kazandırmaya özen gösteriyoruz. Bunun için de azami gayret sarf ediyoruz. Burada kurslarımıza boş vakitlerini ayırarak devam eden 7'den 70'e her yaştan kursiyerlerimizin emeklerine, beceri öğrenme amaçlarına teşekkür ediyorum. En küçük öğrencimiz 7 yaşında ve kendilerini derslerinden ayırdıkları vakitleri boş geçirmeden kurslarına devam ediyorlar. Ben ümit ediyorum ki bu yavrularımız ilerde belki sanatkâr belki sporcu çıkacaklar. Bizlerde buna verdiğimiz hizmetin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor ve bu çabalarımız içerisinde bizlere eğitimiyle destek olan hocalarımıza, öğrencilerimize, bizlere mekânlarını açan Gençlik Merkezi Müdürlüğümüze, Kültür ve Sanat Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Gitar, keman, yan flüt, taekwondo ve halk oyunları kursiyerlerin gösterileri ilgiyle izlendi. Resim kursuna katılan kursiyerlerin eserleri ise girişte sergilendi.

Kaymakam Serkan Keçeli, kurslarında emeği geçenlere teşekkür ederek kursu başarı ile tamamlayan kursiyerleri tebrik etti.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2610
04.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın